Welk bedrijf verdient volgens jou het Arnhems Compliment 2021?

Het Arnhems Compliment is een jaarlijkse waarderingsprijs van de Arnhemse Uitdaging voor twee commerciële bedrijven / ondernemers uit Arnhem die het afgelopen jaar veel hebben gedaan voor lokale maatschappelijke organisaties (maatschappelijk betrokken ondernemen). Met deze prijs bedanken wij bedrijven voor hun bijdrage aan de lokale samenleving en willen we andere bedrijven inspireren om zich ook in te zetten.

logo

Wat voor bedrijf kan je voordragen?

  • Het bedrijf is een commercieel bedrijf uit Arnhem of werkzaam in Arnhem.
    Stichtingen en bedrijven die zich vooral bezighouden met zorg of re-integratie komen niet in aanmerking.
  • Het bedrijf heeft Arnhemse stichtingen, verenigingen en/of bewonersinitiatieven geholpen en heeft op die manier bijgedragen aan een stad waarin iedereen mee kan doen.
  • De hulp heeft vooral plaatsgevonden in natura. Dus door inzet van kennis, menskracht, materialen en faciliteiten.

Voorbeelden: Denk aan een bouwbedrijf dat met technische hulp en materialen projecten helpt. Of aan een advocatenkantoor dat geregeld medewerkers inzet om stichtingen te helpen bij juridische vragen en daarnaast ook nog zorgt voor leuke uitjes voor ouderen. En wat dacht je van een winkel die structureel overtollige voorraad doneert aan lokale initiatieven of een tekstschrijver die stichtingen en verenigingen helpt met teksten voor folder, websites etc.

Winnaars van de voorgaande 5 jaar komen (even) niet in aanmerking.

Hoe kan je een bedrijf voordragen?

Via dit formulier kan je een bedrijf voordragen tot uiterlijk 11 mei. Beschrijf duidelijk voor welke organisaties het bedrijf zich heeft ingezet en wat het bedrijf voor hen gedaan heeft.

Publieksprijs en juryprijs

Uit alle voordrachten kiest onze jury 6 bedrijven uit die genomineerd worden. Vanaf 8 juni kan op deze genomineerden gestemd worden voor de Publieksprijs. De andere winnaar ontvangt de Juryprijs. De uitreiking vindt plaats op 9 juli tijdens ondernemersevent ArnhemBedrijft.

De jury bestaat dit jaar uit: Tom van Otterloo (Bakkerij Tom van Otterloo, publiekswinnaar van 2019), Olaf Heller (Mantel), Peter de Haan (Nouryon), Mickey Vuylsteke (Konings & Meeuwissen accountants en belastingadviseurs) en Mariska Perrier (Arnhemse Uitdaging).