Kijkdag Spullenbank: 9 november 2019

Wij krijgen van bedrijven geregeld kantoormeubilair, apparatuur en andere inventaris die bij hen na een verhuizing of herinrichting niet meer nodig is. Denk aan bureaustoelen, archiefkasten of nietmachines. Vaak nog in heel goede staat. Via onze Spullenbank vinden deze spullen kosteloos een tweede leven bij Arnhemse maatschappelijke organisaties.

spullenbank

Stichtingen, verenigingen en bewonersinitiatieven die op onze maillijst voor de Spullenbank staan, ontvangen binnenkort per email een uitnodiging voor de kijkdag op zaterdag 9 november tussen 10.00 - 14.00 uur. Tijdens de kijkdag kan je aangeven voor welke spullen je interesse hebt. Kort daarna krijg je bericht over de spullen die aan jouw organisatie zijn toegekend. 

Staat jouw organisatie (nog) niet op onze maillijst voor de Spullenbank, maar willen jullie wel in aanmerking komen? Stuur dan een berichtje naar info@arnhemseuitdaging.nl.
Als jullie organisatie binnen onze doelgroep past, plaatsen we jullie op de maillijst en krijg je een uitnodiging voor 9 november.