Maatschappelijk Matchen in Musis | 27 juni 2019 | 13.00 - 15.00 uur

Maatschappelijk betrokken bedrijven en Arnhemse stichtingen hebben elkaar veel te bieden. Alles begint met elkaar ontmoeten. Met elkaar in gesprek gaan over wat je voor elkaar kunt betekenen. Daarom organiseren we op donderdag 27 juni opnieuw het bruisende ontmoetingsevent Maatschappelijk Matchen in Musis. Dit keer als onderdeel van ondernemersevent ArnhemBedrijft!. 

Matchen in Musis

Bedrijven helpen stichtingen in natura
Wie helpt ons met een duidelijke folder? Welk bedrijf wil met een groep een uitje verzorgen voor onze oudere bewoners? We zoeken een mooie vitrinekast, wie heeft er een over? Welke professional wil een keer een training geven over samenwerken aan onze vrijwilligers? Wie heeft een ruimte waar we af en toe kosteloos kunnen vergaderen of spullen kunnen opslaan?
Deze en nog veel meer uitdagende vragen leggen de lokale stichtingen op 27 juni voor aan de aanwezige ondernemers. Alles gaat in natura. Dus geen financiële hulp, maar inzet van kennis, handjes, faciliteiten of materialen.

Arnhemse stichtingen en ondernemers zijn van harte uitgenodigd!
De inschrijving voor bedrijven en stichtingen is geopend. Stichtingen met een uitdaging en bedrijven die concreet en praktisch iets willen betekenen voor de lokale samenleving zijn van harte welkom. Het aantal plaatsen is beperkt.
Dus meld je bedrijf of stichting snel aan!

Tijd en locatie: donderdag 27 juni van 13.00 - 15.00 uur, Parkfoyer Musis, Velperbinnensingel 15, Arnhem

13.00 uur inloop ArnhemBedrijft!
13.15 uur welkomstwoord ArnhemBedrijft!
13.30 uur start Maatschappelijk Matchen in de Parkfoyer
15.00 uur einde Maatschappelijk Matchen


Terugblik op het matchevent in 2018

Maatschappelijk matchen in Musis