Meet&Match Lente Event groot succes!

Bijna 60 matches, vele nieuwe verbindingen en heel veel positieve energie om het leven van mensen in Arnhem samen een beetje mooier te maken. Dat was de opbrengst van het eerste Meet&Match LenteEvent van de Arnhemse Uitdaging gisteren.  

Aan het interactieve ontmoetingsevent namen ruim 40 bedrijven en 60 maatschappelijke organisaties uit Arnhem deel.
Burgemeester Herman Kaiser opende het evenement en gaf meteen het goede voorbeeld van hoe partijen elkaar in natura kunnen helpen: de gemeente stelde vijf medewerkers ter beschikking als gespreksleider tijdens het event.

Mariska Perrier, coördinator Arnhemse Uitdaging: “De tafelgesprekken en het quickdateprogramma dat volgde leverde naast inspirerende gesprekken ook heel verrassende manieren op om elkaar te helpen. Een stichting die nu kosten maakt voor een postbus kan de post voortaan bij een bedrijf laten bezorgen. Een pedicure gaat een middag advies geven over voetverzorging aan gehandicapte mensen. Een bank gaat een workshop internetbankieren verzorgen voor ouderen van een verzorgingshuis. Een groep vluchtelingen gaat meehelpen om stallen te bouwen bij een manege voor gehandicapten. En nog veel en veel meer mooie verbindingen. Echt heel bijzonder om te zien hoeveel plezier alle partijen er in hebben om elkaar te helpen. Dus dat smaakt naar meer. We zijn nu al weer aan het nadenken over een volgend event. Overigens helpen wij het hele jaar door stichtingen en bedrijven om met elkaar in contact te komen. Dus bedrijven en stichtingen die geïnspireerd zijn door al deze prachtige ontmoetingen, zijn van harte uitgenodigd om contact met ons op te nemen”. 

Graag bedanken wij onze mede-organisatoren voor hun fantastische hulp en inzet bij de organisatie van dit event: VIA, Marlies Leupen, N.B. tekst & advies, ABN AMRO, Hekkelman, CCV, MvT, DAAN Advocatuur, Ordemanager en Siza.

Studenten van Kunststof (ROC RijnIJssel) maakten een leuk filmpje!