Ruim 60 mooie maatschappelijke matches in Musis!

Ruim 60 matches, vele nieuwe verbindingen, tientallen uitgewisselde tips en heel veel positieve energie.
Dat was de prachtige opbrengst van Maatschappelijk Matchen in Musis van de Arnhemse Uitdaging.


Zo’n 150 personen van Arnhemse bedrijven en maatschappelijke organisaties deden op 29 mei 2018 mee aan het jaarlijkse maatschappelijke matchevent. De locatie werd dit jaar aangeboden door Musis.

Impressie van het event

Mariska Perrier, coördinator Arnhemse Uitdaging: “Het is fantastisch om te zien hoe bedrijven en stichtingen elkaar vinden en wat voor leuke matches er worden gemaakt! Een theatergezelschap gaat rollenspellen organiseren voor vrijwilligers van Buurtbemiddeling rondom GGZ-problematiek, het nieuwe initiatief De Blauwe Tomaat krijgt hulp van een drukker bij het maken van flyers, twee bedrijven gaan de contactcirkels van het Rode Kruis helpen bij het organiseren van een jaarbijeenkomst, een ICT bedrijf gaat telefoontraining geven aan vrijwilligers van St. Leergeld, en Stichting ABC voor lezen en schrijven maakte een match met een notariskantoor voor uitleg over juridische teksten. Los van de concrete matches zijn er ook heel veel tips uitgewisseld en nieuwe contacten gelegd voor de toekomst. Er waren heel veel blije gezichten.

Er zijn ook nog vragen waarvoor tijdens het event geen match is gevonden. Maar we bemiddelen het hele jaar door, dus daarmee gaan we de komende tijd aan de slag. Bedrijven die zich ook graag op een praktische manier maatschappelijk willen inzetten, nodigen wij dan ook van harte uit om contact met ons op te nemen. Dan kunnen we samen het leven van mensen in Arnhem nog een stukje mooier maken.”

De Arnhemse Uitdaging | Maatschappelijk Betrokken Ondernemen in Arnhem