Vacature Webbeheerder (Drupal), circa 12 uur per jaar

Wij zijn per oktober 2019 op zoek naar een Drupal-specialist (via een bedrijf of een zelfstandig ondernemer) die het leuk vindt om – deels op vrijwillige basis en bij grotere klussen tegen een maatschappelijk tarief  – het team van de Arnhemse Uitdaging te helpen met de website en het achterliggende relatie- en projectregistratiesysteem.

vacature

Onze website en het achterliggende relatie- en projectregistratiesysteem van de Arnhemse Uitdaging zijn ontwikkeld in Drupal. 
Ruim 10 jaar is Erik Stielstra (Wizzlern) onze bouwer en webbeheerder geweest. Grotendeels op vrijwillige basis. In juli 2019 is een nieuwe website gereedgekomen. Erik wil in de tweede helft van dit jaar nog de laatste puntjes op de i van de nieuwe website zetten, en daarna het beheer van de site en het systeem overdragen aan een andere webbeheerder. Wij zijn daarom per oktober 2019 op zoek naar een Drupal-specialist (via een bedrijf of een zelfstandig ondernemer) die het leuk vindt om – deels op vrijwillige basis en bij grotere klussen tegen een maatschappelijk tarief  – het team van de Arnhemse Uitdaging te helpen.

Het vaste team van de Arnhemse Uitdaging is zelf verantwoordelijk voor het plaatsen van content op de site (teksten, foto’s, pagina’s aanmaken e.d.). De beheerder verzorgt aanpassingen in de onderdelen die niet door het team zelf aangepast kunnen worden: styling, formulieren, aanpassingen in het relatie- en projectensysteem (proces), oplossen van softwareproblemen. Ook verzorgt hij of zij regelmatige veiligheidsupdates van de Drupal software. Hosting van de site is door de Arnhemse Uitdaging bij een derde partij belegd.
De basistijdsinvestering bedraagt gemiddeld 12 uur per jaar. Bij grotere klussen is dat afhankelijk van de klus. Dit gaat altijd in overleg.

Wie jij bent:

  • Jij bent zelfstandig ondernemer of werkzaam bij een bedrijf, bij voorkeur in Arnhem. 
  • Je ‘hebt iets’ met Arnhem en wil graag op deze manier bijdragen aan onze doelstelling: het mooier maken van het leven van mensen in Arnhem. 
  • Je bent bekend met Drupal 8 configuratie, theming en PHP.

Wat wij bieden:

  • Een leuke vrijwilligersfunctie binnen een zeer maatschappelijk betrokken organisatie van circa 50 vrijwilligers uit het Arnhemse bedrijfsleven. https://arnhemseuitdaging.nl/wie-we-zijn/smoelenboek
  • Werkzaamheden die grotendeels kunnen worden verricht vanaf de eigen werkplek of vanuit huis.
  • Een leuke en praktische manier om je eigen maatschappelijke betrokkenheid of dat van het bedrijf waar je werkt vorm te geven.

Meer informatie?

Bel voor meer informatie met Mariska Perrier, coördinator Arnhemse Uitdaging, 06-22667524 of m.perrier@arnhemseuitdaging.nl en kijk op www.arnhemseuitdaging.nl.