We zoeken een nieuwe matchmaker!

Vacature! Wie wordt onze nieuwe matchmaker? Bij Matchgroep 2 van De Arnhemse Uitdaging hebben we plek voor een vrijwilliger uit het Arnhemse bedrijfsleven. Vind jij het leuk om je - namens je bedrijf of werkgever - in te zetten voor de samenleving? Om samen met je collega-vrijwilligers vragen van sociale initiatieven te matchen met aanbod van bedrijven in Arnhem? Of wil jij als werkgever een van jouw medewerkers inzetten bij de Arnhemse Uitdaging? Dan horen we graag van je!

matchmaker

Matchmaker matchgroep 2 
Matchmakers zijn medewerkers van bedrijven die namens hun werkgever (of eigenaren van een bedrijf die namens hun eigen bedrijf) zitting nemen in een van onze matchgroepen. Matchmakers zijn 4 keer per jaar aanwezig bij een vergadering (overdag) waar aanvragen van maatschappelijke organisaties worden besproken. Samen met de andere matchgroepleden toetsen zij de aanvragen aan de hand van criteria. Daarna nemen zij contact op met de aanvrager en proberen de aanvraag te matchen met een bedrijf uit het netwerk van de matchgroep. De matchmaker die contactpersoon voor een aanvrager is, draagt ook zorg voor de administratie rondom een match.
Soms voeren matchmakers ook coördinerende werkzaamheden voor specifieke projecten van DAU zoals de Spullenbank of de Cadeautjesbank.
Alle vrijwilligers van DAU zijn uiteraard ook onze ’ambassadeurs’. 

Neem voor meer informatie op met Mariska Perrier op m.perrier@arnhemseuitdaging.nl of 06-22667524.

Vast weten wie de andere matchmakers zijn? Neem een kijkje in het smoelenboek

.