Overslaan en naar de inhoud gaan

Inzamelingsacties voor de Kledingbank Arnhem

Status
Afgerond met openstaande matches
Aanvraagdatum
AU-onderdeel
Matchgroep 1
Projectbeschrijving
De Kledingbank Arnhem heeft op verschillende gebieden een beperkte voorraad. Er is niet alleen schaarste aan herenkleding en kleding in grote en heel grote maten, maar ook aan ander textiel als handdoeken, beddengoed, warme dassen en handschoenen. Zaken waar niet zo snel aan gedacht wordt door particulieren die de grootste toeleveranciers zijn van de Kledingbank. Het zou fantastisch zijn als er bij verschillende bedrijven inzamelingsacties op touw gezet zouden kunnen worden. Met een groter aanbod kunnen zij meer mensen in nood bijstaan.
Doel van de organisatie
Stichting Kledingbank Arnhem e.o. geeft herbruikbare kleding aan mensen die het hard nodig hebben, maar het zelf niet (meer) kunnen betalen. Zo wil zij een steentje bijdragen aan armoedebestrijding in Arnhem en omgeving. De Kledingbank is een particulier initiatief en wordt mogelijk gemaakt door sponsors en vrijwilligers.
Vraag van de organisatie
1. Grote en zeer grote maten dames en heren kleding. Ook herenkleding in z'n algemeen is schaars. 2. Kinderkleding maar dan in specifieke maten: 104 t/m 140 zowel voor jongens als meisjes. Vooral broeken en shirts/truien. 3. Daarnaast zijn handdoeken/beddengoed/pyjama/sjaal/handschoenen/jassen zeer welkom!

Matches

Textielbeheer Lamme voorziet de Kledingbank van beddengoed en handdoeken

De Kledingbank krijgt regelmatig de vraag of zij ook in ander textiel dan in kleding kan voorzien. Textielbeheer Lamme… Gerealiseerd door Textielbeheer Lamme op

Breng gaat een structurele verbinding aan met de Kledingbank voor gevonden voorwerpen.

Maar liefst 3 volle zakken met mutsen, truien, jassen, handschoenen en shawls, bracht Breng naar de Kledingbank. En… Gerealiseerd door Connexxion (Breng) op