Een banner en visitekaartjes voor Sterrenwacht Presikheaven

De activiteiten van Presikheaven vinden meestal plaats op het dak van het multi functioneel centrum Presikhaven of bij buurtactiviteiten. Plaatsen waar je niet zomaar herkenbaar bent. Het is dan ook van belang dat er een banner komt om duidelijk zichtbaar te maken dat er een leuke activiteit is waar deelnemers bij welkom zijn. De visitekaartjes zijn inmiddels ook op. Het zou fijn zijn als daar vervanging voor komt.

De vraag

Een rolbanner en 1000 visitekaartjes. (Er is een oude banner met een oude opdruk aanwezig. Kan deze voorzien worden van een nieuwe opdruk? Ook is er een ontwerp voor de visitekaartjes)

Over Stichting Sterrenwacht Presikheaven

Sterrenwacht Presikheaven organiseert sinds 2009 sterrenkundeactiviteiten in Arnhem. De bijeenkomsten en sterrenkijkavonden zijn gratis toegankelijk op centrale locaties. Daardoor worden ze goed bezocht door mensen uit allerlei lagen van de bevolking. Opvallend is dat een groot deel van de bezoekers bestaat uit mensen met een migratieachtergrond. Sterrenkijken is een goed instrument voor verbroedering: mensen met diverse achtergronden zijn geïnteresseerd omdat cultuur en religie vaak een band heeft met astronomie.