Een bon voor een (buik) dansles voor de dag van de Mantelzorg van MVT

Tijdens de jaarlijkse Dag voor de Mantelzorg worden de deelnemers voor hun vaak jarenlange inzet bedankt met een cadeautje. Het idee dit jaar is om de deelnemers te bedanken met bonnen waar zij een keuze uit kunnen maken. Een bon voor een dansles die in te wisselen is als er weer met meer dan 4 personen kan worden gedanst zou een heel leuke invulling hiervan zijn. Omdat er ook veel multiculturele mantelzorgers zijn is ook het aanbod van buikdansen een heel leuke optie.

De vraag

Bonnen voor een dansles. De hoeveelheid, de periode waarin deze ingewisseld kan worden en het soort dansles kan in overleg besproken worden. Ook andere ideeën voor een multiculturele invulling van een cadeautje dat uit te delen is tijdens digitale versie van de dag voor de Mantelzorg zijn heel welkom.

Over Mantelzorg en Vrijwillige Thuishulp Arnhem (MVT)

Mantelzorgers verlenen vaak gedurende langere tijd intensieve zorg, soms zelfs 24 uur per dag. Dat doen ze vrijwillig en onbetaald. Omdat het ‘gewoon’ is om een hulpbehoevende partner, ouder, vriend of eigen kind te helpen. MVT ondersteunt en informeert mantelzorgers en regelt daarnaast vrijwillige thuishulp. Zij biedt alle 8 functies uit de WMO m.b.t. mantelzorg: informatie, advies en begeleiding, emotionele steun, educatie, praktische hulp, respijtzorg, financiële tegemoetkoming, materiële hulp. Daarnaast bieden zij ontmoetingsmogelijkheden voor lotgenotencontact en activiteiten voor informatie en ontspanning.