Lichtdoorlatende geluidsabsorberende gordijnen voor BTV Elderveld

De akoestiek in het verenigingsgebouw van de de Biologische Tuinbouw Vereniging Elderveld (BTV) is slecht. De zaal van de boerderij (rijksmonument uit 1836) wordt veel gebruikt met name voor activiteiten door ouderen waarvoor een goede akoestiek belangrijk is. Een gordijn in de ruimte zou het gebruiksgemak enorm kunnen verbeteren. Van belang is dat de toch al wat donkere ruimte niet donkerder mag worden. Vandaar dat er gevraagd wordt naar een licht doorlatend gordijn

De vraag

Lichtdoorlatende, geluidsabsorberende gordijnen 2x300 cm breed en 220 cm hoog. Liefst in de kleur beige en van linnen. Linnen werkt beter geluiddempend en is brandveiliger dan kunststofgarens.

Over BTV Elderveld (Biologische Tuinbouw Vereniging)

De Biologische Tuinbouw Vereniging Elderveld (De BTV) is meer dan alleen een tuinvereniging. Sociale betrokkenheid is belangrijk bij deze vereniging. Dit leidt jaarlijks tot vele groepsactiviteiten en evenementen, zoals de bloesemfietstocht, werkdagen, de voorjaarsmarkt, excursie, oogstmarkt en kerstmarkt. Ook beheert BTV een gemeenschapstuin, de Romeinse tuin, die ingericht is met planten uit de Romeinse tijd. BTV beschikt over 220 moestuintjes die verhuurd zijn aan de leden (+/- 22 verschillende nationaliteiten), die gelegen zijn in een openbaar park. Hierdoor is er veel interactie mogelijk met wijkbewoners. Een van deze moestuinen heeft de BTV ter beschikking gesteld voor het project “De Thuyn” (= dagbesteding ter bestrijding van eenzaamheid van wijkbewoners).