Paard met koets voor Kerstviering Siza 's Koonings Jaght

Een ultieme kerstsfeer neerzetten voor bewoners en begeleiders van Siza binnen Regio West. Hoe mooi zou dat zijn! Corona heeft veel impact op iedereen. Zo ook op de cliënten en medewerkers van Siza. Afgelopen tijd lag de nadruk op het voorkomen van besmetting. Deze aanpak zorgde ervoor dat bij Siza maar weinig besmettingen waren. Al deze beperkingen hebben een enorme impact gehad op het welzijn van de cliënten. Voor de komende feestdagen wil Siza haar cliënten en medewerkers dan ook graag verrassen met een (Dickens)orkest om zo even te ontsnappen aan de realiteit en hen dé ultieme kerstsfeer te laten beleven. Hoe mooi zou het zijn als er als decor een echte koets / slee komt te staan voor de kerstpakketten met paarden in kerstsfeer?

De vraag

Voor de aankomende feestdagen is Siza 's Koonings Jaght op zoek naar een koets / slee met paarden op dinsdag 15 en donderdag 17 december voor de duur van 3 uur om haar bewoners dé ultieme kerstsfeer te geven.

Over Siza 's Koonings Jaght

Siza biedt ondersteuning en zorg aan mensen met een lichamelijke, verstandelijke of meervoudige beperking en aan mensen met autisme of niet aangeboren hersenletsel. De dienstverlening van Siza loopt uiteen van ondersteuning thuis tot aan 24-uurs zorg in een woongroep en van behandeling tot en met begeleiding naar werk. Siza ondersteunt op die momenten dat het nodig is en daagt mensen uit om hun grenzen waar mogelijk te verleggen.