Professionele keukenspullen voor Huis vóór de Wijk

In Immerloo II wonen mensen met veel nationaliteiten bij elkaar, die vaker dan gemiddeld werken via los/vaste baantjes, van een uitkering leven en schulden hebben. Juist deze mensen, zonder financiële buffer, worden zwaar getroffen door de Coronacrisis. Het maakt de sociale activiteiten van het Huis vóór de wijk extra belangrijk. Er wordt inmiddels gekookt voor kwetsbare mensen. Daarmee wordt er vooruitgelopen op een activiteit die al enige tijd in de planning zat. Samen koken en eten is een activiteit waarmee gemakkelijk spontane verbindingen tussen wijkbewoners ontstaan Inmiddels is het voor een aantal bewoners een noodzaak geworden om hiervan gebruik te maken. Het inrichten van de keuken is hiermee in een stroomversnelling gekomen. Toch ontbreken er nog veel spullen om het tot een volwaardige keuken uit te kunnen bouwen. Fijn als er contact gelegd wordt met horecaondernemingen die hierbij kunnen helpen.

De vraag

Er is de volgende wensenlijst. Ook een deel hiervan is uiteraard heel welkom, evenals tweedehandsmaterialen in goede staat verkerend: koelkast, horeca afvalbak 2x, brede bakblikken voor taartbodems, grote ovenschaal voor lasagne (bijna volledige omtrek oven),braadsledes voor in de oven, grote soeppan met dikke bodem, handmixer, grote koekenpan (twee stuks), groot vergiet, groot formaat schuimspaan, verschillende houten pollepels in diverse maten, diverse opschep- en soeplepels, koksmessen, verschillende kleinere mesjes, bestekbakken voor in de lades, knoflookpers, uiensnijder, slijpsteen voor de messen, vaatdoekjes, theedoeken.

Over Huis voor de wijk

Huis voor de Wijk is het centrum voor tal van activiteiten in Immerloo. Voor alle leeftijden worden er activiteiten georganiseerd op het gebied van cultuur, sport, creativiteit, ontspanning, ontmoeten en educatie. Een groot deel van de activiteiten in het Huis voor de Wijk wordt georganiseerd door stichtingen en verenigingen opgericht door bewoners, zoals Stichting Prisma en Vereniging Sport & Integratie (VSI). Het Huis voor de Wijk wordt daarom ook wel Bewoners- of Sociaal Huis Immerloo genoemd. Het gebouw is eigendom van de gemeente Arnhem. Naast het bieden van een locatie voor activiteiten biedt Het huis voor de wijk ondersteuning aan buurtbewoners zodat zij zo optimaal mogelijk onderdeel kunnen uitmaken van onze maatschappij.