Ons Raadhuis vraagt hout voor tuinbank

Revabo gaat met leerlingen bankjes maken voor Ons Raadhuis. Een leuke opdracht voor de leerlingen en Ons Raadhuis is er erg mee geholpen. De bankjes worden ingezet als uitrustplek voor ouderen die het tempo even niet bij kunnen houden als zij aan activiteiten deelnemen zoals gymnastieklessen in de openlucht. Daarnaast bieden ze een zitplaats aan toeschouwers die op een laagdrempelige manier kunnen bekijken of de activiteiten ook voor hen geschikt zijn. Revabo heeft tekeningen gemaakt en zal het werk gratis uitvoeren. Er is hout nodig voor twee bankjes. Dat heeft Revabo niet op voorraad en kunnen ze niet gratis verzorgen.

De vraag

Hout voor twee bankjes. Duurzaam voor buitengebruik bijv. Eiken. Geen Bankirai ivm splinteren. Geschatte kosten +/- €560 Nodig: 2 palen van 2100 x 75 x 75 mm en 4 palen van 1650 x 75 x 75 mm.

Over Stichting Ons Raadhuis (Velp)

Ons Raadhuis is een bewonersinitiatief, is een activiteiten- en ontmoetingscentrum voor 55+, voor mensen die vitaal in het leven willen staan. Ons Raadhuis is een plek waar ouderen samen kunnen komen om elkaar te ontmoeten, nieuwe kennissen op te doen of nieuwe vriendschappen te sluiten. Of aan een activiteit deel te nemen of alleen maar komen voor een kopje koffie en de krant. En er is ook ruimte voor vrijwilligers. Ons Raadhuis gaat vereenzaming tegen, geeft mensen (weer) zin in het leven en door het regelmatige contact kunnen de coördinatoren doen aan vroeg-signalering en preventie. Ons Raadhuis geeft ouderen een eigen plek