Een repetitie en opslagruimte voor Changing Stories Foundation

Een groep jonge theatermakers richt zich op het bieden van hoop, verbeeldingskracht en zelfvertrouwen aan kinderen in vluchtelingsituaties. Dat doen zij in vluchtelingenkampen in Griekenland en in AZC’s in Arnhem. Zij richten zich hierbij op het leggen van verbindingen tussen kinderen uit AZC’s en andere Arnhemse kinderen. De huidige oefenlocatie is niet meer voor hen betaalbaar. Dat betekent dat ze op zoek zijn naar een goedkope vervangende locatie, voor repetities, opslag van kostuums en decorstukken en bureauactiviteiten.

De vraag

Minimaal 1x per week (liefst vaker) gebruik van een repetitieruimte met bureaufaciliteiten en opslagmogelijkheden. Graag in Arnhem Noord, maar ook andere opties zijn bespreekbaar.

Over Changing Stories Foundation

“We believe that the power of imagination can change the stories of refugee children”, dat is het motto van stichting Changing Stories. Theatermakers en artiesten maken samen met kinderen theater in vluchtelingenkampen en AZC’s en bouwen zo aan positieve ervaringen. Changing Stories neemt kinderen kortstondig mee in een wereld van verwondering en fantasie waarin zij de makers zijn en de regie hebben.