Ben je als Arnhemse maatschappelijke organisatie met beperkt budget op zoek naar kantoor-/opslag-/werk- of vergaderruimte? Veel Arnhemse bedrijven willen ruimtes die (tijdelijk) niet gebruikt worden graag delen. De vrijwilligers van de Ruimtebank van de Arnhemse Uitdaging helpen met zoeken en koppelen vraag en aanbod aan elkaar. Maatschappelijke organisaties kunnen ook bij de Ruimtebank terecht om hun zoekvraag scherp te krijgen. 

Wie kunnen gebruik maken van de Ruimtebank?
Jullie organisatie komt in aanmerking voor hulp van de Ruimtebank als jullie een maatschappelijke, niet-commerciële organisatie (stichting, vereniging of bewonersinitiatief) met beperkt budget zijn die zich richt op het ondersteunen van mensen in Arnhem .

Hoe kan je gebruik maken van hulp door de Ruimtebank?
Je kunt jouw vraag via het vraagformulier voorleggen aan de Arnhemse Uitdaging. De Arnhemse Uitdaging toetst of de vraag past bij de mogelijkheden van de Ruimtebank en neemt contact met je op om de verdere stappen te bespreken.

Team Ruimtebank
Het vrijwilligersteam van de Ruimtebank bestaat uit:

  • Frank Donders, gepensioneerd lokaal projectontwikkelaar
  • Ralph Albers, bedrijfsleider Vastgoedbeheer bij Van Wijnen
  • Robin Atema, zelfstandig conceptontwikkelaar en stadsmaker
  • Han Hameeteman, gepensioneerd architect

Nieuwsgierig naar de matches die door de Ruimtebank zijn gemaakt? Kijk dan hier.

Makelpunt Arnhem
De Ruimtebank van de Arnhemse Uitdaging is partner van Makelpunt-Arnhem, een online platform waarop ruimtes voor en door maatschappelijke organisaties worden aangeboden. 

.