Ons jaarboek 2021 is uit!

(17-05-2022) Hartstikke trots zijn we! Op ons jaarboek 2021. Op hoe het er uit ziet. Maar vooral ook op wat er allemaal in staat. Op al die bedrijven en maatschappelijke organisaties die zich ook in 2021 weer hebben ingezet om het leven van mensen in onze stad een stukje beter en mooier te maken. En op onze matchmakers en vrijwilligers die opnieuw hun hart en hun netwerk hebben ingezet. We wensen je veel leesplezier!

Wie verdient volgens jou het Arnhems Compliment?

(07-04-2022) Stem uiterlijk maandag 25 april op het bedrijf dat volgens jou het Arnhems Compliment verdient!
Het Arnhems Compliment is een jaarlijkse waarderingsprijs van de Arnhemse Uitdaging voor bedrijven die veel gedaan hebben voor lokale sociale initiatieven.

NIEUW: DE ZEEPKIST

(17-02-2022) Wil je als maatschappelijke organisatie vertellen over jullie mooie werk voor mensen in Arnhem? En over hoe jullie dat nog beter kunnen doen met hulp van bedrijven? Stap dan op onze zeepkist en vertel waarbij Arnhemse bedrijven je kunnen helpen.

‘De Arnhemse Uitdaging zamelt in’ - Doet jouw bedrijf mee?

(15-02-2022) Wat de een niet (meer) nodig heeft, is voor een ander vaak heel waardevol.
Maatschappelijke initiatieven in Arnhem zijn vaak op zoek naar kleine bedankjes voor hun vrijwilligers. Ook zoeken ze spullen om door te geven aan de mensen voor wie ze zich inzetten of voor hun activiteiten.

We zoeken een nieuwe matchmaker!

(19-01-2022) Vacature! Wie wordt onze nieuwe matchmaker? Bij Matchgroep 2 van De Arnhemse Uitdaging hebben we plek voor een vrijwilliger uit het Arnhemse bedrijfsleven. Vind jij het leuk om je - namens je bedrijf of werkgever - in te zetten voor de samenleving? Om samen met je collega-vrijwilligers vragen van sociale initiatieven te matchen met aanbod van bedrijven in Arnhem? Of wil jij als werkgever een van jouw medewerkers inzetten bij de Arnhemse Uitdaging? Dan horen we graag van je!

Arnhems Complimentje voor antonio shining places / htr-werkt

(05-04-2022) Ondernemer Toni Iñiguez Najdanovski ontvangt uit handen van wethouder Jan van Dellen een Gouden-kei-speld van de Arnhemse Uitdaging voor zijn inzet voor Arnhemse maatschappelijke organisaties. Zijn bedrijven antonio shining places en htr-werkt, en ook Toni persoonlijk, dragen op vele manieren bij aan een mooiere lokale samenleving.

Woerts Consultancy krijgt een Arnhems Complimentje

(13-07-2021) Voor zijn inzet voor lokale maatschappelijke organisaties ontvangt Gerrit Woerts de Gouden-kei-speld uit handen van wethouder Jan van Dellen. Woerts Consultancy heeft vele Arnhemse stichtingen ondersteund met advies. De Wereldwinkel bijvoorbeeld, die door hem geholpen is bij een missie/visie-traject, of het Kinderwijkteam, De Stadscompagnie en Avonturis die hij hielp bij planontwikkeling. Ook de Arnhemse Uitdaging kan op hem rekenen. Gerrit dacht vorig jaar mee over een nieuw format voor het matchevent. Door dit soort maatschappelijke inzet in natura draagt Woerts Consultancy bij aan een mooiere lokale samenleving waarin vrijwilligers hun werk beter en leuker kunnen doen. Dat is een compliment waard!