SAVE THE DATE Meet & Match 10 november 2020

TOGETHER is het nieuwe COOL
Meet & Match bij de Arnhemse Uitdaging: Mensen van bedrijven en mensen van Arnhemse maatschappelijke organisaties ontmoeten elkaar. Nieuwe verbindingen geven vleugels aan ideeën. Zo zorgen we voor een samenleving in Arnhem waarin het prettig leven en werken is.

Arnhems Complimentje voor Coens Company Clothing!

Het Arnhems Compliment is een waarderingsprijs van de Arnhemse Uitdaging voor bedrijven die veel doen voor lokale maatschappelijke organisaties. In dit corona-jaar kiezen wij niet twee winnaars die de gouden-kei trofee krijgen in een volle zaal, maar reiken wij zes keer een Gouden-kei-speld uit aan een Arnhems bedrijf. Het eerste Arnhems Complimentje is voor CCC Bedrijfskleding als waardering voor hun inzet voor onder meer de Voedselbank en de Biologische Tuinbouw Vereniging Elderveld. Gisteren ontving Coen Gazendam van CCC de oorkonde en de speld uit handen van wethouder Jan van Dellen.

Ons jaaroverzicht over 2019 is uit!

Meer dan 500 matches die de Arnhemse samenleving versterken.
Het was een jaar vol verbinding, ontmoeting en matches. Een jaar van veel onderlinge betrokkenheid tussen het lokale bedrijfsleven en maatschappelijke organisaties die samenwerkten om het leven van mensen in Arnhem een beetje mooier te maken.
Iedereen die zich in 2019 heeft ingezet, en ook iedereen die dat nu doet, heel veel dank daarvoor!

Nieuwsbrief januari 2020

Elkaar ontmoeten, een nieuw begin
Verbindingen tussen mensen maken het leven prettiger. De Arnhemse Uitdaging is er vanoudsher al goed in; het samenbrengen van mensen uit verschillende groeperingen. In deze nieuwsbrief staan een aantal voorbeelden van onze matches uit 2019.
Bedankt alle bedrijven, maatschappelijke organisaties, gemeente Arnhem en andere samenwerkingspartners die zich hebben ingezet voor de Arnhemse samenleving!

Onze nieuwsbrief van oktober!

In de oktober-nieuwsbrief onder meer een terugblik op het prachtige matchevent dat we eind juni organiseerden in Musis, en op topscoorder in het maken van matches Woerts Consultancy (al is het geen wedstrijd ?) ...

Kijkdag Spullenbank: 9 november 2019

Wij krijgen van bedrijven geregeld kantoormeubilair, apparatuur en andere inventaris die bij hen na een verhuizing of herinrichting niet meer nodig is. Denk aan bureaustoelen, archiefkasten of nietmachines. Vaak nog in heel goede staat. Via onze Spullenbank vinden deze spullen kosteloos een tweede leven bij Arnhemse maatschappelijke organisaties.

Vacature Webbeheerder (Drupal), circa 12 uur per jaar

Wij zijn per oktober 2019 op zoek naar een Drupal-specialist (via een bedrijf of een zelfstandig ondernemer) die het leuk vindt om – deels op vrijwillige basis en bij grotere klussen tegen een maatschappelijk tarief  – het team van de Arnhemse Uitdaging te helpen met de website en het achterliggende relatie- en projectregistratiesysteem.