Kijkdag Spullenbank op 7 oktober gaat niet door!

(28-09-2023) OMDAT ONZE SPULLENBANK EIND SEPTEMBER IS VERHUISD GAAT DE KIJKDAG NIET DOOR!
Heb jij spullen nodig voor jouw stichting, vereniging of bewonersinitiatief? Op zaterdag 7 oktober organiseren de vrijwilligers van onze Spullenbank weer een Kijkdag.

Kuiper Groep, Make it Yours en Dirkzwager winnen Arnhems Compliment

(07-07-2023) Tijdens ArnhemBedrijft! op 6 juli reikte de Arnhemse Uitdaging het Arnhems Compliment uit aan 3 bedrijven vanwege hun maatschappelijke inzet voor de stad. Mariska Perrier van de Arnhemse Uitdaging: “Bedrijven die veel doen om sociale initiatieven in de stad te helpen, komen in aanmerking voor onze jaarlijkse waarderingsprijs. Iedereen kan een bedrijf voordragen, de jury nomineert vervolgens 6 bedrijven.

Ben jij onze nieuwe matchgroepsecretaresse?

(26-07-2023) UPDATE: is gelukt! Astrid Donders gaat ons helpen als secretaresse van Matchgroep 2
Onze huidige matchgroepsecretaresse Judith Rook heeft aangegeven dat zij na de zomer haar taken bij Matchgroep 2 wil overdragen. Het zou mooi zijn als Judith de nieuwe secretaresse zelf kan inwerken. We zijn daarom per direct op zoek naar iemand die het leuk vindt om onze Matchgroep 2 te ondersteunen (4 keer per jaar). Is deze leuke vrijwilligersfunctie iets voor jou?

Een inrichtingsplan van Inspiring Concepts voor Atelier 't Duifje

(27-06-2023) Atelier 't Duifje hoeft niet meer te verhuizen. Kitty van Balveren van Inspiring Concepts gaf inrichtingsadvies. Het was een schot in de roos.
Gert-Jan Schouten van atelier 't Duifje vertelt hoe blij ze met deze match zijn. Lees hieronder zijn verhaal.

Ons jaarboek 2022 is uit!

(31-05-2023) In 2022 maakten we ruim 600 matches tussen bedrijven in Arnhem en lokale maatschappelijke organisaties. Het was opnieuw een prachtige opbrengst van bedrijvennetwerk de Arnhemse Uitdaging. Door de hulp van bedrijven kunnen stichtingen, verenigingen en sociale initiatieven hun werk voor mensen in Arnhem beter en leuker doen.

Welk bedrijf verdient volgens jou het Arnhems Compliment?

(17-04-2023) Ken jij een bedrijf dat zich geregeld inzet om sociale initiatieven te helpen? Draag dat bedrijf dan voor (uiterlijk 8 mei)! Misschien krijgt het bedrijf van jouw keuze dit jaar het Arnhems Compliment!
Vorig jaar waren de winnaars GLD print & media (foto links) en Bakker Hilvers (foto rechts).
Wie krijgt dit jaar de gouden kei?

Wat een mooie bijeenkomst tijdens Matchen in Musis!

(11-04-2023) Wat een mooie bijeenkomst was het afgelopen dinsdag tijdens Maatschappelijk Matchen in Musis! Het was prachtig om te zien hoeveel plezier, energie en wil om elkaar te helpen aanwezig was bij de deelnemende bedrijven/serviceclubs en bij de Arnhemse stichtingen en verenigingen.

Meld je nu aan voor Matchen in Musis | 28 maart 2023

(14-02-2023) 28 maart 2023 | 15.30 – 18.30 uur | Muzenzaal Musis
Hét evenement waar bedrijven en maatschappelijke organisaties elkaar ontmoeten, inspireren en helpen, met gesloten knip.
Is jullie bedrijf, serviceclub, stichting, vereniging of sociale initiatief er ook bij? Je bent van harte welkom op 28 maart!

Kijkdag Spullenbank groot succes!

(25-10-2022) Kijken, kijken ... en dan krijgen!
Afgelopen zaterdag was het een drukte van jewelste tijdens de Kijkdag in onze Spullenbank. Maar liefst 33 stichtingen en maatschappelijke initiatieven kwamen langs om te zien of er voor hun organisatie leuke spullen aanwezig waren.

KIJKDAG SPULLENBANK ZATERDAG 22 OKTOBER 2022

(25-10-2022) “Horecamaterialen, stoelen en nog veel meer, wat zijn er weer mooie spullen!”  
Kan jouw organisatie deze goed gebruiken? De Spullenbank van de Arnhemse Uitdaging opent op afspraak haar deuren voor stichtingen, verenigingen en bewonersinitiatieven op zaterdag 22 oktober tussen 10.00 tot 14.00 uur.