SAVE THE DATE | Kijkdag Spullenbank: 9 november 2019

Wij krijgen van bedrijven geregeld kantoormeubilair, apparatuur en andere inventaris die bij hen na een verhuizing of herinrichting niet meer nodig is. Denk aan bureaustoelen, archiefkasten of nietmachines. Vaak nog in heel goede staat. Via onze Spullenbank vinden deze spullen kosteloos een tweede leven bij Arnhemse maatschappelijke organisaties.

Vacature Webbeheerder (Drupal), circa 12 uur per jaar

Wij zijn per oktober 2019 op zoek naar een Drupal-specialist (via een bedrijf of een zelfstandig ondernemer) die het leuk vindt om – deels op vrijwillige basis en bij grotere klussen tegen een maatschappelijk tarief  – het team van de Arnhemse Uitdaging te helpen met de website en het achterliggende relatie- en projectregistratiesysteem.

Welk bedrijf verdient volgens jou dit jaar het Arnhems Compliment?

ARNHEM – Ken je een bedrijf dat zich afgelopen jaar bijzonder heeft ingezet voor de Arnhemse samenleving?
Een bedrijf dat wel een compliment verdient voor de wijze waarop het heeft bijgedragen aan maatschappelijke initiatieven? Draag dat bedrijf dan voor voor het Arnhems Compliment!

Maatschappelijk Matchen in Musis | 27 juni 2019 | 13.00 - 15.00 uur

Maatschappelijk betrokken bedrijven en Arnhemse stichtingen hebben elkaar veel te bieden. Alles begint met elkaar ontmoeten. Met elkaar in gesprek gaan over wat je voor elkaar kunt betekenen. Daarom organiseren we op donderdag 27 juni opnieuw het bruisende ontmoetingsevent Maatschappelijk Matchen in Musis. Dit keer als onderdeel van ondernemersevent ArnhemBedrijft!.