Spullenbank - een stukje circulaire economie 
Bedrijven doneren geregeld kantoormeubels en -materiaal aan ons. Spullen die zij niet meer nodig hebben, bijvoorbeeld na een herinrichting of verhuizing. Denk aan bureaustoelen, tafels en archiefkasten maar ook aan nietmachines, keukenspullen of lampen. Deze spullen zijn vaak nog erg goed en heel geschikt voor een mooie tweede leven bij maatschappelijke organisaties. 
Wij slaan de spullen op in onze Spullenbank van waaruit ze kosteloos worden aangeboden aan lokale initiatieven die daarmee hun werk beter en leuker kunnen doen. 
Heb je als bedrijf spullen over? Of kan je als maatschappelijke organisatie wel goede spullen gebruiken? Laat het ons weten.

Twee keer per maand Kijkochtend
Maatschappelijke organisaties kunnen een afspraak maken om bij de Spullenbank te kijken of er geschikte spullen voor hen aanwezig zijn.
De Kijkochtenden zijn altijd op woensdag tussen 10.00 en 12.00 uur in de even weken. Een afspraak maken is noodzakelijk!

Grote Kijkdagen
De Spullenbank organiseert ook een paar keer per jaar een grote Kijkdag. Organisaties die zich bij ons hebben aangemeld voor de maillijst van de Spullenbank krijgen daar een bericht over. Wil je ook op de maillijst? Laat het ons weten!

.