Overslaan en naar de inhoud gaan

Financiële bijdrage voor de bloemenworkshop Toon Hermans Huis door vrienden van de Arnhemse Uitdaging

() Het levert een duurzame oplossing, een workshop waarin de begeleiders van de creatieve activiteiten leren om bloemen te maken. Er is niet meer steeds weer geld nodig voor nieuwe bossen bloemen. Maar de uitgaven hiervoor zijn toch behoorlijk voor het toon Hermans Huis. Een bijdrage van de vrienden van de Arnhemse Uitdaging maakt het toch mogelijk. Zo is een bijzondere bos bloemen op de balie gegarandeerd. En hoe leuk is het om een zelfgemaakte bloem te ontvangen. een opsteker voor zowel de maker als de ontvanger.

Paaseieren van ROC afdeling Patisserie voor Buurthuis Malburgen West (Fresh)

() Wat een mooie eieren. Daar zijn de vrijwilligers van het buurthuis blij mee. Zij organiseerden voor het eerst activiteiten tijdens Koningsdag, voor kinderen en wijkbewoners. Een groot succes. Dankzij het ROC was er nu de mogelijkheid om de inzet van de vrijwilligers te belonen met deze prachtige eieren.

GLD print & media verzorgt drukwerk magazine Intermobiel 2022

() Intermobiel is er vooral voor jongeren met een chronische ziekte die hun huis niet meer makkelijk uit kunnen komen. Het magazine dat al meer dan 17 jaar gemaakt wordt door vrijwilligers wordt grotendeels digitaal verspreid. Maar 2x per jaar is eer een fysieke versie. Het staat boordevol informatie voor jongeren met een lichamelijke handicap of chronische ziekte. Een gedrukt magazine op plaatsen waar zorg verleend wordt maakt dat er veel meer mensen in contact komen met deze positieve adviezen vanuit ervaringsdeskundigen, die het leven met een handicap of chronische ziekte aangenamer maken. GLD print & media verzorgt ook in 2022 het drukwerk van dit magazine.

BASF levert dozen vol kleine kantoormaterialen aan de Oekraïneschool

() "Alle leerlingen hebben maar 1 pen, en je weet hoe dat met kinderen gaat". Deze noodoproep kregen we van onze contactpersoon bij het opstartteam van de Oekraïneschool. Wat fijn dat BASF net een grote bureauopruimactie was gestart. Er waren dozen over met klein materiaal die goed inzetbaar zijn bij de Oekraïneschool. Van mappen tot perforators. Ze kunnen alles goed gebruiken.

Chromebooks van Daans Magazijn voor de Oekraïneschool

() Daans Magazijn (D2) zorgt met 120 Chromebooks ervoor dat de leerlingen van de Oekraineschool direct aan de slag kunnen. Veel lessen worden gegeven met behulp van speciale programma's op internet. Bijvoorbeeld als ondersteuning bij taallessen.

Een bloemenworkshop voor het Toon Hermans Huis door kunstenaar Berengaria Liedmeier

() Een alternatief zou zijn om een creatieve activiteit te organiseren waarbij de deelnemers bloemen maken. Kunstenaar Berengaria Liedmeier heeft hier al ervaring in bij het Inloophuis St. Marten.
Leuk om ieder seizoen andere bloemen te maken. En hoe leuk is het om af en toe dan ook een bloem voor iemand te maken. Zo krijgt deze vraag een extra dimensie.

Make It Yours geeft kinderen van groep 8 van de Fridayschool een kijkje in dit reclamebedrijf

() Groep 8 is een overgangsjaar van de basisschool naar het voortgezet onderwijs. Kinderen hebben soms geen idee welke weg ze moeten afleggen om te worden wat ze willen. Dat je geen advocaat kunt worden met een MBO-opleiding, bijvoorbeeld. Om ze aan het denken te zetten stelt de Fridayschool vragen als: waar ligt jouw passie? In plaats van: waar kun je veel geld mee verdienen? Een kijkje binnen bedrijven geeft hen een beter beeld van de mogelijkheden.

PR voor de vrijwilligersvacature van de Kledingbank

() De Kledingbank heeft dringend vrijwilligers nodig. Daarmee kunnen ze meer dagen open zijn en meer mensen helpen.
De Sociale-mediakanalen van de Arnhemse Uitdaging geeft hen een breder podium voor deze vraag.

Promo Art schonk een beamer aan 't Gilde

() Met de beamer worden virtuele rondleidingen gegeven door historisch Arnhem. Een leuk nieuw product van 't Gilde. Dat geeft mensen in verzorgingshuizen een leuke activiteit met veel herinneringen. Vanuit een comfortabele stoel kan iedereen meewandelen.