Overslaan en naar de inhoud gaan

Een leuke locatie voor de verwendag van Moeders voor Elkaar

Status
Afgerond met openstaande matches
Aanvraagdatum
AU-onderdeel
Matchgroep 2
Projectbeschrijving
Moeders voor Elkaar is een organisatie die ieder jaar een verwendag organiseert voor moeders met een thuiswonend kind(eren) tot 18 jaar met een beperking. Deze moeders zijn dagelijks verantwoordelijk voor het welzijn van hun kind dat extra veel zorg nodig heeft. Vaak betreft het alleenstaande moeders die ook financieel in een moeilijke situatie verkeren. Moeders voor Elkaar organiseert bij voldoende sponsorgeld, ieder jaar een verwendag voor ongeveer 50 van deze moeders. Een dag waarbij zij elkaar ontmoeten en deze lotgenoten-kontakten leiden weer tot informatie-uitwisseling en nieuwe vriendschappen. In 2019 zal deze dag plaatsvinden op zaterdag 15 juni. Men zoekt hulp bij het vinden van een leuke, liefst gratis, locatie, met daarbij één of meer activiteiten. Moeders voor Elkaar is volledig afhankelijk van giften en bijdragen vanuit fondsen.
Doel van de organisatie
Moeders van thuiswonende kinderen met een beperking de mogelijkheid bieden voor een verwendag waarin zij even in het zonnetje worden gezet, zich heerlijk kunnen ontspannen en de kans krijgen lotgenoten te ontmoeten.
Vraag van de organisatie
Een locatie waar de moeders een dag/dagdeel kunnen verblijven voor lunch en/of diner? Of misschien een high-tea of bonbons maken? Donatie voor een leuke workshop. Denk hierbij aan servies beschilderen, sieraden maken, theemuts breien, tas haken, mozaïeken, vilten, klootschieten etc.