Arnhems Complimentje voor Promo Art Huissen

Promo Art ontvangt een Gouden-kei-speld van de Arnhemse Uitdaging voor haar inzet voor Arnhemse maatschappelijke organisaties. Promo Art doneert al jarenlang materialen uit haar assortiment aan organisaties zoals Moeders voor Elkaar, de Krasse K(n)arren en de Cadeautjesbank van de Arnhemse Uitdaging, helpt met vervoer van kinderboeken naar Kinderzwerfboek en zet waar nodig denkkracht en expertise in.
Promo Art is gevestigd in Huissen. Daarom ontving Niels Peters van Promo Art de oorkonde en de speld uit handen van zowel Arnhemse wethouder Jan van Dellen als Lingewaardse wethouder Helga Witjes.

Promo Art

Helga Witjes: Ik vind het geweldig dat bedrijven dit soort dingen doen naast hun drukke bestaan als ondernemer en dan ook nog zeggen "Aardig zijn kost me niets"! Jan van Dellen is megatrots op de ondernemende broer en zus van het Huissense bedrijf dat zich zoveel inzet voor Arnhem. 

Het Arnhems Compliment is een waarderingsprijs van de Arnhemse Uitdaging voor bedrijven die veel doen voor lokale maatschappelijke organisaties. In dit corona-jaar reiken wij zes keer een Gouden-kei-speld uit aan een Arnhems bedrijf. 

Promo Art

 

 

.