Arnhem Divers & Jong

Stichting Arnhem Divers & Jong is een jongerenorganisatie met een vijfkoppig bestuur bestaande uit cultureel diverse ambitieuze jongvolwassenen. AD&J zet zich in voor gelijke kansen op de arbeidsmarkt voor jongeren van 17-27 jaar waarbij extra aandacht voor hoogopgeleide jongeren met een migratie-achtergrond en/of met een lage sociaal-economische status. Deze groep vindt o.a. door een zwak professioneel netwerk moeilijk een baan op hun niveau en beslissers/verwijzers uit bedrijfsleven weten hen vaak niet te bereiken. AD&J initieert netwerkevenementen en meet & greets met professionals van bedrijven. Ze organiseren trainingen voor de jongeren rondom verbetering kansen op de arbeidsmarkt zoals sollicitatietrainingen en adviseren organisaties hoe zij hun diversiteit duurzaam kunnen bevorderen.  

Over deze organisatie
 • Bezoek de website
 • Sociale thema('s) zijn aansluiting onderwijs-arbeidsmarkt, maatschappelijke participatie / activering, multiculturele samenleving

Mogelijkheden voor samenwerking met bedrijven

AD&J heeft als missie in 2030 gelijke kansen voor de doelgroep op de arbeidsmarkt. Door samenwerking met bedrijven wordt bewustwording diversiteit bevorderd en steeds meer gewoon. 

 • Netwerkbijeenkomsten op lokatie, bedrijfsbezoeken, sollicitatietrainingen en medewerkers die workshops aan de jongeren geven over hun vakgebied. 
 • Daarnaast zouden medewerkers die als mentor of buddy hun kennis en ervaring met de jongeren delen in meerdere opzichten zeer waardevol en inspirerend zijn.  

Mogelijkheden voor tegenprestaties

Advies over duurzaam bevorderen diversiteit binnen het bedrijf 
Medewerkers en jongeren met migratie-achtergrond met elkaar in contact brengen
Workshops over diversiteit in bedrijf organiseren
Reclame: vermelding op onze social media en reclamemateriaal 

Matches door Arnhem Divers & Jong

Matches voor Arnhem Divers & Jong

 • Mida IT biedt Divers & Jong mogelijkheid voor webhosting aan

  () Divers & Jong is op zoek naar een bedrijf voor webhosting. Webhosting is een dienst die particulieren of bedrijven ruimte aanbiedt voor het opslaan van informatie, afbeeldingen, of andere inhoud die toegankelijk is via een website. Om snelheid en veiligheid te garanderen en ervoor zorg te dragen dat een webpagina of een website altijd beschikbaar is, worden deze opgeslagen bij een hostingbedrijf. Mida IT biedt Divers & Jong deze mogelijkheid.

 • Rabobank biedt Divers & Jong diverse trainingen aan

  () Divers & Jong is opzoek naar mensen uit het bedrijfsleven die een interressante training willen geven aan een groep hoog opgeleide jongeren met migratieachtergrond. Denk aan sollicitatietraining, netwerk training, training leiderschap, informatie over het werken als bijvoorbeeld accountant of het werken bij een bepaald bedrijf. Hiermee krijgen deze jongeren nieuwe ervaringen die zorgen voor een gelijke kans op de arbeidsmarkt. Rabobank biedt Divers & Jong diverse online trainingen aan: sollicitatie-, netwerk-, en/of leiderschapstraining.

 • Scalabor biedt Divers & Jong training aan

  () Divers & Jong is opzoek naar mensen uit het bedrijfsleven die een interressante training willen geven aan een groep hoog opgeleide jongeren met migratieachtergrond. Denk aan sollicitatietraining, netwerk training, training leiderschap, informatie over het werken als bijvoorbeeld accountant of het werken bij een bepaald bedrijf. Hiermee krijgen deze jongeren nieuwe ervaringen die zorgen voor een gelijke kans op de arbeidsmarkt. Scalabor biedt Divers & Jong training aan.

 • DNV GL biedt Divers & Jong sollicitatietraining aan

  () Divers & Jong is opzoek naar mensen uit het bedrijfsleven die een interressante training willen geven aan een groep hoog opgeleide jongeren met migratieachtergrond. Denk aan sollicitatietraining, netwerk training, training leiderschap, informatie over het werken als bijvoorbeeld accountant of het werken bij een bepaald bedrijf. Hiermee krijgen deze jongeren nieuwe ervaringen die zorgen voor een gelijke kans op de arbeidsmarkt. DNV GL is een bedrijf met veel internationale werknemers. Zij bieden aan om een sollicitatietraining te verzorgen.

 • Jobzzpmaatje biedt Divers & Jong training aan

  () Divers & Jong is opzoek naar mensen uit het bedrijfsleven die een interressante training willen geven aan een groep hoog opgeleide jongeren met migratieachtergrond. Denk aan sollicitatietraining, netwerk training, training leiderschap, informatie over het werken als bijvoorbeeld accountant of het werken bij een bepaald bedrijf. Hiermee krijgen deze jongeren nieuwe ervaringen die zorgen voor een gelijke kans op de arbeidsmarkt. Jobzzp biedt Divers & Jong -nader in te vullen- training aan op locatie van Jobzzpmaatje.

 • Boeijend Ondernemen biedt Divers & Jong aan binnen netwerk te zoeken naar trainingen

  () Divers & Jong is opzoek naar mensen uit het bedrijfsleven die een interressante training willen geven aan een groep hoog opgeleide jongeren met migratieachtergrond. Denk aan sollicitatietraining, netwerk training, training leiderschap, informatie over het werken als bijvoorbeeld accountant of het werken bij een bepaald bedrijf. Hiermee krijgen deze jongeren nieuwe ervaringen die zorgen voor een gelijke kans op de arbeidsmarkt. Boeijend Ondernemen biedt Divers & Jong aan binnen haar netwerk te zoeken naar geschikte trainingensmogelijkheden.

 • UL International biedt Divers & Jong training aan

  () Divers & Jong is opzoek naar mensen uit het bedrijfsleven die een interessante training willen geven aan een groep hoog opgeleide jongeren met migratieachtergrond. Denk aan sollicitatietraining, netwerktraining, training leiderschap, informatie over het werken als bijvoorbeeld accountant of het werken bij een bepaald bedrijf. Hiermee krijgen deze jongeren nieuwe ervaringen die zorgen voor een gelijke kans op de arbeidsmarkt. UL International bood Divers & Jong een twee weken durende leiderschapstraining aan, waar 7 jongeren erg veel aan hebben gehad. UL International biedt aan graag mee te denken met Divers & Jong voor trainingen in de toekomst. Mooie duurzame match!

 • Gemeente biedt Divers & Jong sollicitatietraining aan

  () Divers & Jong is opzoek naar mensen uit het bedrijfsleven die een interressante training willen geven aan een groep hoog opgeleide jongeren met migratieachtergrond. Denk aan sollicitatietraining, netwerk training, training leiderschap, informatie over het werken als bijvoorbeeld accountant of het werken bij een bepaald bedrijf. Hiermee krijgen deze jongeren nieuwe ervaringen die zorgen voor een gelijke kans op de arbeidsmarkt. Gemeente Arnhem biedt aan om een sollicitatietraining via een recruiter te verzorgen.

 • HoltHoff Mediation biedt sollicitatietraining aan Divers & Jong

  () HoltHoff Mediation biedt aan in januari 2021 een sollicitatietraining te geven aan Divers & Jong. Voor deze jongeren met een goede opleiding, maar een klein sociaal netwerk door bijvoorbeeld een migratieachtergrond is het vaak moeilijker om een baan te vinden. Door het verkrijgen van een sollicitatietraining en de juiste skills hopen ze op meer gelijkheid op de arbeidsmarkt.