Arnhems Complimentje 2021

Het Arnhems Compliment is een jaarlijkse waarderingsprijs van de Arnhemse Uitdaging voor twee commerciële bedrijven / ondernemers uit Arnhem die het afgelopen jaar veel hebben gedaan voor lokale maatschappelijke organisaties (maatschappelijk betrokken ondernemen). Met deze prijs bedanken wij bedrijven voor hun bijdrage aan de lokale samenleving en willen we andere bedrijven inspireren om zich ook in te zetten.
Vanwege Covid-19 reiken we in 2021 geen trofee uit aan twee winnaars, maar krijgen zes bedrijven een Arnhems Complimentje. Zij ontvangen de Gouden-kei-speld voor hun inzet. 

De bedrijven die in 2021 een Arnhems Complimentje kregen: 

De jury bestaat uit: Tom van Otterloo (Bakkerij Tom van Otterloo, publiekswinnaar van 2019), Olaf Heller (Mantel), Peter de Haan (Nouryon), Mickey Vuylsteke (Konings & Meeuwissen accountants en belastingadviseurs) en Mariska Perrier (Arnhemse Uitdaging).

Kijk hier voor eerdere winnaars van het Arnhems Compliment!

Ken jij een Arnhems bedrijf dat veel doet voor maatschappelijke organisaties? En vind jij dat dat bedrijf niet in deze lijst mag ontbreken? Draag dat bedrijf dan voor voor het Arnhems Complimentje via dit formulier!

logo