‘De Arnhemse Uitdaging zamelt in’ - Doet jouw bedrijf mee?

Wat de een niet (meer) nodig heeft, is voor een ander vaak heel waardevol.
Maatschappelijke initiatieven in Arnhem zijn vaak op zoek naar kleine bedankjes voor hun vrijwilligers. Ook zoeken ze spullen om door te geven aan de mensen voor wie ze zich inzetten of voor hun activiteiten.

spullen

Dat kunnen gloednieuwe artikelen zijn, zoals gadgets of artikelen uit kerstpakketten, maar ook herbruikbare spullen zoals speelgoed, (sport-)kleding of gereedschap. 
Om vraag en aanbod bij elkaar te brengen organiseert de Arnhemse Uitdaging -  samen met vier bedrijvenpartners uit ons netwerk - in maart 2022 een inzamelingsactie bij bedrijven en hun medewerkers: 

‘De Arnhemse Uitdaging zamelt in’

Hoe kan jouw bedrijf meedoen?
Dat regelen we samen!

  • Als jouw bedrijf wil meedoen, krijg je van ons een overzicht van artikelen waar maatschappelijke initiatieven behoefte aan hebben. Die lijst deel je met je collega’s/werknemers.
  • Jullie kijken thuis en op kantoor welke spullen van de lijst jullie zelf niet meer nodig hebben.
  • Verzamel alle spullen en breng deze op donderdag 31 maart 2022 tussen 9.00 en 12.00 uur naar de Spullenbank van de Arnhemse Uitdaging aan de Nieuwe Kade.
  • Onze bedrijfsvrijwilligers sorteren alle ingezamelde spullen en zorgen ervoor dat deze op de juiste plek terechtkomen.

Waarom meedoen?

  • je (bedrijf) geeft lokale organisaties die (kwetsbare) mensen helpen een steuntje in de rug;
  • je stimuleert hergebruik van materialen;
  • je maakt als bedrijf en werkgever op een praktische, eenvoudige manier je maatschappelijke betrokkenheid zichtbaar!
     

Help een organisatie om haar vrijwilligers op speciale dagen met een kleine attentie te verrassen.
Bezorg eenzame mensen een grote glimlach met een attent cadeautje.
Schenk een kind uit een minder draagkrachtig gezin jouw  sportspullen die nog prima in orde zijn.

Doe je mee? Meld je uiterlijk 14 maart aan bij Mariska Perrier, coördinator Arnhemse Uitdaging via m.perrier@arnhemseuitdaging.nl. Je ontvangt dan een overzicht van de spullen die gevraagd worden door maatschappelijke organisaties en verdere uitleg!

Deze inzameling is een initiatief van de Arnhemse Uitdaging samen met De Kempenaer Advocaten, CCV, Van Wijnen en Daan Legal. 

.