Ben jij onze nieuwe matchgroepsecretaresse?

UPDATE: is gelukt! Astrid Donders gaat ons helpen als secretaresse van Matchgroep 2
Onze huidige matchgroepsecretaresse Judith Rook heeft aangegeven dat zij na de zomer haar taken bij Matchgroep 2 wil overdragen. Het zou mooi zijn als Judith de nieuwe secretaresse zelf kan inwerken. We zijn daarom per direct op zoek naar iemand die het leuk vindt om onze Matchgroep 2 te ondersteunen (4 keer per jaar). Is deze leuke vrijwilligersfunctie iets voor jou?

vacature

Vacature Matchgroepsecretaresse (vrijwilligersfunctie, 4 x per jaar)

OVER DE ARNHEMSE UITDAGING

De Arnhemse Uitdaging is een bedrijvennetwerk dat zorgt voor samenwerking tussen lokale maatschappelijke organisaties en het bedrijfsleven. Via ons netwerk van vrijwilligers uit het bedrijfsleven kunnen stichtingen, verenigingen en bewonersinitiatieven een beroep doen op hulp van lokale bedrijven die kennis, materialen, faciliteiten of menskracht met hen willen delen.

Het mes snijdt aan twee kanten:

  • maatschappelijke organisaties kunnen hun (vrijwilligers-)werk beter doen
  • bedrijven kunnen op een praktische manier hun maatschappelijke betrokkenheid invullen.

Zo worden nieuwe verbindingen gelegd tussen bedrijfsleven en samenleving.

Ons werk is nooit af. Met meer mensen kunnen we nog meer mooie dingen doen voor mensen in Arnhem. Op dit moment zoeken wij ter ondersteuning van een van onze ‘Matchgroepen’ een

Matchgroepscretaresse (op vrijwillige basis)

Er zijn twee matchgroepen die vragen van Arnhemse stichtingen en verenigingen beoordelen en proberen te matchen met een bedrijf uit Arnhem. De matchgroepen vergaderen 4 keer per jaar.
De secretaresse zorgt voor het administratieve gedeelte rondom de vergaderingen zoals het toezenden van de agenda en nieuwe aanvragen, het notuleren van de vergadering, het maken van het verslag / actielijst en brieven naar de aanvragers.

Wie we zoeken:
Je vindt het leuk om deel uit te maken van een betrokken team vrijwilligers uit het Arnhemse bedrijfsleven. Het is een pre als je iets ‘hebt’ met Arnhem en graag op deze manier wilt bijdragen aan het mooier maken van het leven van mensen in Arnhem.
De vergaderingen hebben een hoog tempo. Het is daarom van belang dat je ervaring hebt met het notuleren van vergaderingen waarbij veel informatie in korte tijd verwerkt moet worden. Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal en kunt werken met Excel en Word. Je bent 4 keer per jaar beschikbaar op een dinsdag van 12.00 tot 14.00 uur voor een vergadering op locatie bij een van de matchgroepleden (de tijdsinvestering voor en na de vergadering bedraagt ongeveer 3 uur).

Overig:
Je kunt je werkzaamheden uitvoeren vanaf je eigen werkplek. Je kunt deze functie als privépersoon invullen, maar ook namens je bedrijf / werkgever (maatschappelijk betrokken ondernemen).

Voor meer informatie:
Mariska Perrier, coördinator Arnhemse Uitdaging, 06 22667524 of m.perrier@arnhemseuitdaging.nl