Een inrichtingsplan van Inspiring Concepts voor Atelier 't Duifje

Atelier 't Duifje hoeft niet meer te verhuizen. Kitty van Balveren van Inspiring Concepts gaf inrichtingsadvies. Het was een schot in de roos.
Gert-Jan Schouten van atelier 't Duifje vertelt hoe blij ze met deze match zijn. Lees hieronder zijn verhaal.

voorstel voor Atelier 't Duifje

Gert Jan Schouten: "We hebben lang geduld moeten hebben voor er een goede match tot stand kwam maar die was dan ook meteen in de roos. We groeiden uit ons jasje alleen hebben we niet de ruimte, mogelijkheid en wil om uit te breiden. We bedachten dat hulp bij het herinrichten van onze ruimte weleens de oplossing zou kunnen zijn. We zijn volwassener geworden, daar hoort een strakkere, efficiƫntere ruimte bij. Zelf kwamen we er niet uit waarna we ons bij de Arnhemse Uitdaging gemeld hadden.

Kitty van Balveren heeft eerst geluisterd en daar waar nodig gestuurd. Ze gaf ons het gevoel dat we zelf en samen de ruimte aan het herinrichten waren. Binnen een week lag het eerste ontwerp er. Al vrij snel was duidelijk dat we ons erg konden vinden in de hoofdlijnen van haar ontwerp. We hebben nog een keer overlegd waarbij we de op en aanmerkingen hebben geprobeerd een plek te geven binnen het oorspronkelijke ontwerp. De tweede versie was snel een feit. De volgende bijeenkomst stond in het teken van hoe we te werk zouden gaan zonder de tent te sluiten. Kitty heeft hierop een handig stappenplan gemaakt en daar zijn we inmiddels volop mee aan de slag.

Inmiddels zit het tempo er goed in. Veel kunnen we zelf, het zaag en timmerwerk gaan we uitbesteden aan, hoogstwaarschijnlijk, de buurman, een ontwerper van origine. Voor het keukenblok en dan met name de installatie ervan gaan we binnenkort weer een aanvraag doen bij de Uitdaging. We hopen voor het einde van het jaar helemaal klaar te zijn. Dankzij Kitty is een voor ons onoverzichtelijke klus, behapbaar geworden.

Wat ons betreft is het een hele mooie waardevolle match die ons meer gebracht heeft dan we vooraf hadden kunnen bedenken. Grappig was dat Kitty na onze eerste kennismaking met een mooi artikel in de Gelderlander stond. Het artikel beschreef hoe ze in een moeilijke periode in haar leven het roer heeft omgegooid en is gaan doen waar ze gelukkig van wordt. Haar kwetsbare opstelling in dat artikel sluit naadloos aan bij onze manier van werken. We passen wel bij elkaar, goed gevonden waarvoor dank."

.