Rondom School

Matches voor Rondom School

  • Gemeente Arnhem biedt Rondom School de mogelijkheid voor dagje stage

    () Om de basisschoolkinderen in contact te brengen met de echte wereld, mensen met passie en vakkennis, is Rondom School opzoek naar bedrijven die een rondleiding willen geven aan groepen basisschoolkinderen. Zo wil Rondom School de leeromgeving voor deze kinderen verrijken en het leren natuurlijker, levensechter en enorm veel boeiender maken. Gemeente Arnhem biedt deze groep basisschoolkinderen een stage voor een dag.

  • Strijbosch Thunnissen Makelaars biedt Rondom School de mogelijkheid voor dagje stage

    () Om de basisschoolkinderen in contact te brengen met de echte wereld, mensen met passie en vakkennis, is Rondom School opzoek naar bedrijven die een rondleiding willen geven aan groepen basisschoolkinderen. Zo wil Rondom School de leeromgeving voor deze kinderen verrijken en het leren natuurlijker, levensechter en enorm veel boeiender maken. Strijbosch Thunnissen Makelaars biedt deze groep basisschoolkinderen een stage voor een dag.

  • Editoo biedt zich aan als bedrijf voor gastles en bedrijfsbezoek voor leerlingen Rondom School

    () ‘Rondom School’ is een onderwijs ondersteunende dienst, die basisschoolkinderen in contact brengt met mensen met passie en vakkennis. Editoo biedt zich aan als bedrijf voor gastles op een basisschool. Ook zijn de leerlingen uitgenodigd om een bezoekje te brengen aan het bedrijf Editoo. Zo worden de leerlingen in contact gebracht met mensen met passie en vakkennis.