Buro Propz

Buro Propz ontwikkelt culturele activiteiten en workshops voor en door jongeren die hier vanwege hun afkomst minder makkelijk mee in aanraking komen en graag hun talent ontdekken en ontwikkelen. Er zijn workshops op het gebied van urban dans, rap, video&editing, beat creating en theater&acteren. Naast de persoonlijke ontwikkeling is ook de ‘State of Mind’ belangrijk, hiervoor zijn er ‘Rules&Tools’ ontwikkelt gericht op omgangsvormen, communicatie, motivatie en inspiratie. Mede hierdoor willen wij de jongeren ruimte geven om ook hun sociale vaardigheden te ontwikkelen. Buro Propz is onderscheidend door het laagdrempelige en gelijktijdig professionele karakter. Laagdrempelig door de lage kosten en professioneel door de ervaren workshopleiders, apparatuur en evenementen. Jongeren worden zo veel mogelijk betrokken bij de ontwikkeling van workshops en gestimuleerd hun eigen ideeën in praktijk te brengen. Zo komen ook zaken als initiatief nemen, leiderschap en organiseren aan bod.

Over deze organisatie
  • Bezoek de website
  • Sociale thema('s) zijn kunst / cultuur, multiculturele samenleving, persoonlijke ontwikkeling

Mogelijkheden voor samenwerking met bedrijven

Buro Propz wil graag in de huidige vorm blijven bestaan zodat nieuwe plannen en ideeën voor de toekomst realistisch en uitvoerbaar zijn.
- Om de financiële situatie stabieler te maken komen wij er graag achter hoe wij fonds- en subsidie aanvragen zo kunnen schrijven dat duidelijk wordt welk maatschappelijk en/of cultureel doel wij dienen.
- Graag gaan wij een samenwerkingsverband aan met scholen, hiervoor kunnen wij kennis gebruiken over de werking van deze markt, hoe scholen cultureel en educatief aanbod inkopen en hoe wij ons hierin het beste kunnen positioneren.
- Door middel van PR op het gebied van evenementen, werving en positionering willen wij benadrukken wat wij doen, welke vormen van pr kunnen wij het beste inzetten en welke tekst en doelgroepbenadering past daarbij?
- Wij zijn erg geholpen met drukwerk voor promotiemateriaal voor bijvoorbeeld een evenement.
- Bedrijven kunnen ons sponsoren, bijvoorbeeld tbv de organisatie van een evenement.

Mogelijkheden voor tegenprestaties

Buro Probz maakt gebruik van social media en organiseert activiteiten en evenementen waarbij uw naam en/of logo kan worden afgebeeld.

Daarnaast kunt u met uw team deelnemen aan een workshop die wij samen met de jongeren organiseren en begeleiden. Zo kunt u samen met uw team elkaar op een andere manier leren kennen en wellicht ontdekt u bij elkaar of bij jezelf een nieuw talent!