Jongerencentrum Push

Over deze organisatie

Matches door Jongerencentrum Push

 • Stichting Vakantiekampen Malburgen ontvangt kaarten vanuit Jongerenwerk in kader van project 75 jaar vrijheid

  () Op 5 mei is Nederland 75 jaar bevrijd. Wat is de betekenis van vrijheid? Jongeren hebben het gevoel dat ze een stuk van hun vrijheid hebben moeten inleveren door de huidige Corona-maatregelen. Ze missen de sociale contacten en de dagelijkse regelmaat van school en baantjes. Jongerenwerkers van Push willen deze jongeren in het kader van "75 jaar vrijheid op 5 mei" kaarten laten sturen naar ouderen uit het netwerk van Stichting Vakantiekampen Malburgen. Op deze kaarten beschrijven jongeren wat vrijheid voor hen betekent. Voor de ontvangen ouderen is er een antwoordkaart. Hierop kunnen zij een boodschap over vrijheid delen met de jongeren.

 • Ons Raadhuis ontvangt kaarten vanuit Jongerenwerk in kader van project 75 jaar vrijheid

  () Op 5 mei is Nederland 75 jaar bevrijd. Wat is de betekenis van vrijheid? Jongeren hebben het gevoel dat ze een stuk van hun vrijheid hebben moeten inleveren door de huidige Corona-maatregelen. Ze missen de sociale contacten en de dagelijkse regelmaat van school en baantjes. Jongerenwerkers van Push willen deze jongeren in het kader van "75 jaar vrijheid op 5 mei" kaarten laten sturen naar ouderen uit het netwerk van Ons Raadhuis. Op deze kaarten beschrijven jongeren wat vrijheid voor hen betekent. Voor de ontvangen ouderen is er een antwoordkaart. Hierop kunnen zij een boodschap over vrijheid delen met de jongeren.

 • Krasse K(n)arren ontvangen kaarten vanuit Jongerenwerk in kader van project 75 jaar vrijheid

  () Op 5 mei is Nederland 75 jaar bevrijd. Wat is de betekenis van vrijheid? Jongeren hebben het gevoel dat ze een stuk van hun vrijheid hebben moeten inleveren door de huidige Corona-maatregelen. Ze missen de sociale contacten en de dagelijkse regelmaat van school en baantjes. Jongerenwerkers van Push willen deze jongeren in het kader van "75 jaar vrijheid op 5 mei" kaarten laten sturen naar 25 ouderen uit het netwerk van Krasse K(n)arren. Op deze kaarten beschrijven jongeren wat vrijheid voor hen betekent. Voor de ontvangen ouderen is er een antwoordkaart. Hierop kunnen zij een boodschap over vrijheid delen met de jongeren.

Matches voor Jongerencentrum Push

 • Make It Yours geeft kinderen van groep 8 van de Fridayschool een kijkje in dit reclamebedrijf

  () Groep 8 is een overgangsjaar van de basisschool naar het voortgezet onderwijs. Kinderen hebben soms geen idee welke weg ze moeten afleggen om te worden wat ze willen. Dat je geen advocaat kunt worden met een MBO-opleiding, bijvoorbeeld. Om ze aan het denken te zetten stelt de Fridayschool vragen als: waar ligt jouw passie? In plaats van: waar kun je veel geld mee verdienen? Een kijkje binnen bedrijven geeft hen een beter beeld van de mogelijkheden.

 • Stoelenproject De Duif verzorgt vervoer lekkers van Pathé naar vijftal maatschappelijke organisaties

  () Een zestal maatschappelijke organisaties hebben vanuit een grote donatie van Pathé lekkere houdbare producten mogen ontvangen. Stoelenproject De Duif is één van de orfganisaties die is uitgekozen om voor de houdbare producten. De Duif biedt aan om het lekkers langs te brengen bij de overige uitgekozen organisaties: Kinderwerk Klarendal, Jongerencentrum Push en De Mix, Huis voor de Wijk, Bruisend malburgen.

 • Jongerencentrum Push ontvangt lekkers van Pathé

  () Ook Pathé heeft te maken met de Corona maatregelen. Door de tijdelijke sluiting van de bioscoop worden er ook geen frisdrank en versnaperingen verkocht. Van een aantal producten verloopt de houdbaarheid de komende weken. Om verspilling tegen te gaan en mensen die het echt nodig hebben te bereiken, heeft Pathé contact gezocht met de Arnhemse Uitdaging. Met al deze heerlijke producten konden verschillende maatschappelijke organisaties worden verrast, waaronder Jongerencentrum Push in Presikhaaf.

 • Rijnstad biedt antwoordnummer voor retourkaarten project 5 mei 75 jaar vrijheid van Jongerencentrum Push

  () Jongerencentrum Push verzorgt ouderen van drie ouderenorganisaties een handgeschreven kaart. Hierop wordt door jongeren een persoonlijke boodschap geschreven wat vrijheid voor hen betekend. Voor de ouderen is een antwoordkaart ontworpen. Hiermee kunnen zij de jongeren een hart onder de riem steken met een persoonlijke boodschap. Om kosten te besparen voor deze ouderenorganisaties, heeft Rijnstad haar antwoordnummer beschikbaar gesteld.

 • Real Concepts Group zorgt voor ontwerp en printwerk kaarten Jongerencentrum Push

  () Op 5 mei is Nederland 75 jaar bevrijd. Een mijlpaal die door de huidige Corona-maatregelen niet groots gevierd kan worden. Binnenkort worden 200 ouderen verrast met een boodschap over de betekenis van vrijheid voor en door jongeren van Jongerencentrum Push. Het gaat om een persoonlijk geschreven kaartje door deze groep jongeren. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door het ontwerp en drukwerk voor de kaarten door Real Concepts Group.