Stichting Jeugdland

Stichting Jeugdland organiseert al sinds 1971 vakantie activiteiten voor kinderen van 4 t/m 12 jaar en heeft een hechte samenwerking met Sportbedrijf Arnhem, Kinderopvang SKAR en Stichting Rijnstad. Stichting Jeugdland integreert en coördineert het activiteitenaanbod van deze afzonderlijke organisaties. Naast de coördinerende taak organiseert de stichting ook zelf een groot aantal activiteiten. Het doel is een gemeenschappelijk sportief, educatief en creatief aanbod te creëren, welke aansluit bij de belevingswereld van kinderen. Het totale aanbod is opgenomen in het Jeugdland Vakantie Paspoort en deze wordt via de scholen in Arnhem en omgeving gratis verstrekt in de voorjaar-, zomer- en herfstvakantie. Aan de hand van dit paspoort kunnen kinderen op een plezierige wijze zelf hun vakantie invullen.

Over deze organisatie
  • Bezoek de website
  • Sociale thema('s) zijn activiteiten / vakanties / kampen, overig, sport
  • Stichting Jeugdland heeft ANBI-status

Mogelijkheden voor samenwerking met bedrijven

Gelukkig zijn veel bedrijven u al voorgegaan en hebben we vele zaken gesponsord gekregen om deze activiteiten mogelijk te maken.
We zijn wel nog op zoek naar lokale supermarkten die eten en drinken voor de vrijwilligers willen sponsoren. Wij zouden onze vrijwilligers graag kunnen voorzien van koffie, thee, water en misschien een broodje.
Daarnaast verkopen kinderen van groep 6, 7 en 8 loterijkaartjes om geld in te zamelen voor de activiteiten. Dit belonen we door de kinderen prijzen of bedankjes aan te bieden voor een bepaald aantal verkochte loten. Heeft u nog leuke cadeautjes liggen voor deze kinderen, of zou u dit willen sponsoren: het gaat om een groep van ongeveer 150 kinderen.
Ook zouden wij ons naast onze website meer willen richten op de mogelijkheden van social media. U kunt als organisatie uw kennis delen, zodat wij nog meer mensen op de hoogte kunnen stellen van onze leuke activiteiten.

Mogelijkheden voor tegenprestaties

Er zijn diverse mogelijkheden om uw bedrijf te profileren via Jeugdland. Naar aanleiding van de waarde van de sponsoring wordt bekeken welke mogelijkheden benut gaan worden. Hieronder een overzicht:
o Publiciteit met berichten naar lokale en regionale kranten.
o Een advertentie in ons Jeugdland Vakantie Paspoort (zomereditie, 25.000 exemplaren).
o Bedrijfsvlag tijdens de Jeugdland Instuif.
o Reclame-uitingen op onze briefpapier.
o Bedrijfslogo plaatsen op de zijkant van de Jeugdland auto.
o Bedrijfslogo (met link) plaatsen op www.jeugdland.nl.
o Bedrijfslogo op voorkant van Jeugdland loten (30.000 exemplaren).
o Bedrijfslogo op Jeugdland pagina in Arnhemse Koerier (oplage 128.000)
o Naamsvermelding op Jeugdland pagina in Arnhemse Koerier (oplage 128.000)
Daarnaast draagt u direct bij aan leuke activiteiten voor uw kinderen, de kinderen van uw personeel en de kinderen van uw klanten.

Openstaande vragen

Stalling gezocht voor de zeecontainers van Jeugdland per 1 maart 2023

Jeugdland zoekt een nieuwe plek voor de stalling van 4 zeecontainers. Die zijn 20ft (6m x 2,5m) en staan het hele jaar ergens op een locatie...

Matches voor Stichting Jeugdland