2Switch

Over deze organisatie

Matches door 2Switch

 • 2Switch Arnhem verzorgt vervoer van 2Switch Elst naar Spullenbank

  () Ruim 120 dozen speelgoed wat over was van een sinterklaasactie bij 2Switch Elst worden via de Arnhemse Uitdaging snel verspreid naar kinderen van ouders met een lage beurs. 2Switch Arnhem heeft het vervoer vanuit Elst geregeld. Hier kan het worden verspreid vanuit onze Spullenbank.

 • Twee dagen opslag duo-fietsen DrieGasthuizenGroep in loods 2Switch

  () DrieGasthuizenGroep heeft met 10 bewoners met de ziekte van Parkinson (locatie Westerkade) en diens familieleden, op 4 september de fietstocht "Bike for Parkinson" gemaakt met duo-fietsen. Om deze geleende duo-fietsen veilig te kunnen stallen, mochten ze van vrijdag 3 tot maandag 6 september gebruik maken van de opslagplek in de loods bij 2Switch.

 • 2Switch doneert vast telefoontoestel aan City Hearts

  () De voordeur in het Bruishuis, de locatie van City Hearts is gesloten. Om toch naar binnen te kunnen gaan is telefonisch contact noodzakelijk. Een vaste telefoon die niet afhankelijk is van de vrijwilliger die op dat moment aanwezig is, zou hiervoor heel handig zijn. Dankzij 2Switch heeft City Hearts nu een eigen vast telefoontoestel. Zo kunnen bezoekers zich aanmelden als ze het pand willen betreden.

 • 2Switch doneert keukenspullen aan City Hearts

  () De groep mensen die in deze tijd City Hearts bezoekt is extra kwetsbaar. Het contact met City Hearts is voor hen van wezenlijk belang. Zij zijn dan ook nog steeds welkom op de locatie. Bijna elke dag zijn er 3 tot maximaal 5 vrouwen aanwezig, waarbij rekening wordt gehouden met de geldende Coronamaatregelen zoals een veilige afstand bewaren. Door de verhuizing kunnen zij geen gebruik meer maken van de spullen van het restaurant. Dat betekent dat ze nu zelf voor koffie- thee en maaltijdspullen moeten zorgen. Via 2Switch heeft City Hearts eigen keukenspullen ontvangen, zodat ze zelf koffie, thee en een maaltijd kunnen gebruiken.

 • 2Switch biedt leerlingen Kunstrijk rondleidingen aan

  () Kinderen van basisschool Kunstrijk in Klarendal weten vaak weinig van de wereld. De gang van zaken buiten de wijk is voor velen alleen bekend via de televisie. Vaak hebben zij geen idee van wat werk eigenlijk inhoudt en welke beroepen er voor hen mogelijk zijn. Het zou fantastisch zijn om de kinderen van groep 8 kennis te laten maken met verschillende beroepen door met hen bedrijven te bezoeken. Daar kan ter plekke bekeken worden welke verschillende beroepen er binnen een bedrijf mogelijk zijn en welke werkzaamheden er uitgevoerd worden. 2Switch biedt deze groep kinderen graag een rondleiding en een kijkje in "de keuken".

 • 2Switch verzorgt vervoer van frisdrank en lekkers Pathé naar kinderen van Welkom in Elderhoeve

  () Ook Pathé heeft te maken met de Corona maatregelen. Door de tijdelijke sluiting van de bioscoop worden er ook geen frisdrank en versnaperingen verkocht. Van een aantal producten verloopt de houdbaarheid de komende weken. Om verpilling tegen te gaan en mensen die het echt nodig hebben te bereiken, heeft Pathé contact gezocht met de Arnhemse Uitdaging. Voor al deze heerlijke producten was snel een nieuwe maatschappelijke organisatie gevonden. Welkom in Elderhoeve / WIE kinderen wil met deze producten graag de 50 kinderen op het AZC een hart onder de riem steken met een lekkere verrassing...

 • 2Switch verzorgt vervoer van frisdrank en lekkers Pathé naar Inloophuis Sint Marten

  () Ook Pathé Arnhem heeft te maken met de Corona maatregelen. Door de tijdelijke sluiting van de bioscoop worden er ook geen frisdrank en versnaperingen verkocht. Van een aantal producten verloopt de houdbaarheid binnen de nu geldende sluitingsperiode. Om verspilling tegen te gaan en mensen die het echt nodig hebben te bereiken, heeft Pathé contact gezocht met de Arnhemse Uitdaging. De aangeboden 500 petflesjes frisdrank, chips en M&M's konden snel worden gekoppeld aan een maatschappelijke organisatie. Inloophuis Sint Marten wil met deze producten graag mensen die het nodig hebben een hart onder de riem steken met iets lekkers...

 • Huisraad voor Droombankje via 2Switch

  () Het Droombankje is een maatschappelijk initiatief dat opgezet is vanuit de ambitie om een beschermde (woon)omgeving te creëren voor mensen die het niet alleen redden in de maatschappij, op welke manier dan ook. Het unieke aan Het Droombankje is dat de dromen van de bewoners centraal staan. Door groei en uitbreiding is men opzoek naar uitbreiding van de huidige huisraad. 2Switch biedt matrassen, bedden, pannen en bestek aan.

 • 2Switch levert grote lappen stof, knuffels en bouwmaterialen voor project Zuid aan Zee Kunstbedrijf Arnhem

  () Zuid aan Zee is een vakantieweek voor kinderen -van 9 t/m 15 jaar- in Arnhem die niet op vakantie kunnen door een lastige financiële situatie thuis. Zuid aan Zee wil deze kinderen een leuke vakantieweek geven & ze tegelijkertijd in aanraking laten komen met techniek, kunst en cultuur: zodat ze hun talent hierin kunnen ontdekken. Voor deze vakantieweek heeft 2Switch een compleet interieur geleverd aan Kunstbedrijf Arnhem en daarnaast oud ijzer en leuke kinderspelletjes. Er waren zo'n 65 enthousiaste deelnemertjes.

Matches voor 2Switch