accon avm

Over deze organisatie

Matches door accon avm

  • accon biedt NAbij advies aan over huidige organisatiestructuur

    () Stichting NAbij Arnhem is op zoek naar advies over de huidige organisatiestructuur van de stichting. Hiermee willen ze de huidige situatie helder en duidelijk in kaart brengen en inventariseren wat er nog nodig / gewenst is om de huidige organisatiestructuur te verbeteren. Stichting NAbij zal worden ondergebracht onder Stichting Eenzame Dood. accon biedt NAbij uitgebreid advies aan over de huidige organisatiestructuur.

  • accon avm biedt BTW advies aan inloophuis Sint Marten

    () Het inloophuis st. Marten heeft vanuit verschillende fondsen een bedrag van €6000 ontvangen voor het opzetten van een wijkatelier. Hierin worden kwetsbare bewoners uit Klarendal en st. Marten uitgenodigd om mee te doen aan culturele activiteiten. Het inloophuis is niet BTW plichtig en kan geen BTW teruggave krijgen, waardoor er een groot deel van het bedrag niet ingezet kan worden voor activiteiten. Welke activiteiten zouden er in aanmerking komen voor het 0% tarief voor BTW? Onlangs heeft Najma Abdullahi, BTW-specialist bij Accon avm adviseurs en accountants Berengaria Liedmeier van inloophuis sint Marten geholpen bij diverse vragen over de toepassing van BTW bij het Wijkatelier.

  • accon avm helpt met rondbrengen cadeaupakketjes Rode Kruis Kontactcirkels

    () Voor alleenwonende ouderen is deze tijd extra zwaar. Dat was duidelijk te merken door de coördinator van de Rode Kruis Kontactcirkels in Arnhem. De mensen uit de doelgroep vereenzamen steeds meer. Daardoor worden de korte telefoontjes met elkaar steeds belangrijker. Via de inzet van de Cadeautjesbank staat er een leuk tasje met kleine cadeautjes en een persoonlijke boodschap voor alle 40 deelnemers klaar. Een kleine bemoediging om hen te laten ervaren dat zij er nog steeds bij horen. Onze matchmaker werkzaam bij accon avm helpt mee met het rondbrengen van een aantal cadeaupakketjes voor de alleenwonende ouderen die gebruik maken van de Rode Kruis Kontactcirkels.