Alleburen

van deze organisatie is nog geen profiel

Over deze organisatie

Matches door Alleburen

 • Nieuwe strip voor Intermobiel in samenwerking met Alleburen

  () Intermobiel zoekt een grafisch vormgever of strip/cartoontekenaar liefst voor 3-4 opdrachten per jaar voor het digitale Mobiel Magazine. Sven Michiel van der Schoot van Alleburen heeft in samenwerking met Intermobiel een strip gemaakt.

Matches voor Alleburen

 • IN-Z biedt pitch mogelijkheid Alleburen aan bij netwerkbijeenkomst

  () Alleburen is op zoek naar advies over hoe zij meer Arnhemse bedrijven kunnen bereiken en vertellen over wat zij doen en welke mogelijkheden zij voor hen hebben. IN-Z mediation en coaching biedt Alleburen aan om een keer bij ONS (Ondernemers Netwerk Schuytgraaf) te komen pitchen. ONS bestaat uit ongeveer 100 Arnhemse bedrijven – zzp-ers die lid zijn.

 • ReVaBo verzorgt training BHV voor AlleBuren

  () AlleBuren is een groeiende leer-werkervaringsplek in de creatieve sector. Om de veiligheid van haar medewerkers te waarborgen is het belangrijk om BHV-ers op te leiden. ReVaBo uit Oosterbeek biedt AlleBuren aan om aan te sluiten bij de BHV opleiding in het najaar van 2020. Door alle coronamaatregelen is dit een poosje uitgesteld.

 • AlleBuren krijgt aanbod BHV van Bosman Opleidingen

  () AlleBuren is een groeiende leer-werkervaringsplek in de creatieve sector. Om de veiligheid van haar medewerkers te waarborgen is het belangrijk om BHV-ers op te leiden. Bosman Opleidingen & Advisering doet AlleBuren een aanbod voor een BHV opleiding.