Avonturis

Stichting AVONTURIS maakt zinvolle vrijetijdsbesteding voor mensen met een (ernstige) meervoudige beperking mogelijk. Hiermee willen wij een wezenlijke bijdrage leveren aan het levensgeluk van mensen met een complexe zorgvraag.
Met de inzet van sterk persoonsgerichte vakantie- en vrijetijdsprogramma’s bevorderen wij de sociaal-emotionele ontwikkeling van onze doelgroep.
Creativiteit, zintuigelijke beleving en individuele begeleiding vormen de basis van onze programma’s. Bij de uitvoering hiervan werken wij samen met zorginstellingen en een uitgebreid netwerk van professionele zorgverleners, creatief specialisten en betrokken vrijwilligers.

Over deze organisatie
 • Bezoek de website
 • Sociale thema('s) zijn activiteiten / vakanties / kampen, gezondheid, persoonlijke ontwikkeling
 • Avonturis heeft ANBI-status

Mogelijkheden voor samenwerking met bedrijven

- Voor de uitvoering van onze programma's kunnen wij regelmatig vrijwilligers gebruiken voor allerlei klussen, bijvoorbeeld bij decor(op)bouw.
- Sponsoring in materialen om onze decors te kunnen bouwen.

 

Mogelijkheden voor tegenprestaties

Afhankelijk van de donatie/sponsoring/personele inzet kunnen die bestaan uit:
- promotionele activiteiten (reclame)
- consult en advies mbt aankleding en invulling van bedrijfsfeest
- uitleen van decor en decoratiematerialen t.b.v. bedrijfsfeest
- een bijzondere middag / teamuitje.

Matches door Avonturis

 • Avonturis biedt DrieGasthuizen advies aan over tool inzet flexibele vrijwilligers

  () Op 5 verschillende locaties bij DrieGasthuizen worden activiteiten ingepland. Hoe zorg je voor een goede registratie? Hoe zorg je voor een goede planning? Hoe zorg je dat de pop-up vrijwilligers op de juiste activiteiten komen te staan? DrieGasthuizen zoekt z.s.m. een tool voor het inplannen van zowel de vrijwilligers als de flexibele pop-up vrijwilligers die éénmalig aanwezig zijn bij activiteiten. Avonturis heeft ervaring met een soortgelijke tool. Avonturis wil graag haar kennis en ervaring delen met DrieGasthuizen over tool die zij hanteren.

Matches voor Avonturis

 • Vitanos gaat workshop "Gezond, leuk en lekker eten" bij Avonturis verzorgen

  () Gezond, leuk en lekker eten! Avonturis heeft budget gekregen vanuit de Dullertsstichting om een workshop over gezond, leuk en lekker eten op te zetten voor mensen uit hun doelgroep. Na het volgen van deze workshop kunnen de deelnemers zelf aan de slag gaan met het bereiden van lekkere en gezonde snacks. Natuurlijk worden deze eerst op een fantastische manier gepresenteerd voordat ze kunnen worden opgegeten. Vitanos biedt aan om deze workshop te organisaren.

 • Stjärnblom doneert 8 veilingkarren aan Avonturis

  () Om verschillende decors op te kunnen slaan en niet te veel tijd te verliezen bij het inpakken, is Avonturis op zoek naar grote verrijdbare karren, zoals die gebruikt worden op plantenveilingen. Stjärnblom doneert 8 veilingkarren aan Avonturis.

 • Coers & Roest sparringpartner communicatieplan Avonturis

  () Om de naamsbekendheid van Avonturis te vergroten zijn zij op zoek naar een sparringspartner. Iemand die mee wil denken en het bestaande communicatieplan wil vertalen naar nieuwe mogelijkheden om meer naamsbekendheid te verkrijgen. Coers & Roest en Stichting Eusebius bieden zich aan als sparringpartners over het communicatieplan van Avonturis. In de loop van 2020 hebben zij vaker met elkaar gesproken.

 • Stichting Eusebius sparringpartner communicatieplan Avonturis gedurende 2020

  () Om de naamsbekendheid van Avonturis te vergroten zijn zij op zoek naar een sparringspartner. Iemand die mee wil denken en het bestaande communicatieplan wil vertalen naar nieuwe mogelijkheden om meer naamsbekendheid te verkrijgen. Stichting Eusebius biedt zich aan als sparringpartner over het communicatieplan van Avonturis. In de loop van 2020 hebben zij vaker met elkaar gesproken.

 • Woerts Consultancy biedt advies en verheldering van het businessmodel aan Avonturis

  () Om de naamsbekendheid van Avonturis te vergroten zijn zij op zoek naar een sparringspartner. Iemand die mee wil denken en het bestaande communicatieplan wil vertalen naar nieuwe mogelijkheden om meer naamsbekendheid te verkrijgen. Woerts Consultancy biedt zich aan als sparringpartner over het communicatieplan van Avonturis. In de loop van 2019 hebben zij vaker met elkaar gesproken.

 • Stichting Eusebius sparringpartner communicatieplan Avonturis gedurende 2019

  () Om de naamsbekendheid van Avonturis te vergroten zijn zij op zoek naar een sparringspartner. Iemand die mee wil denken en het bestaande communicatieplan wil vertalen naar nieuwe mogelijkheden om meer naamsbekendheid te verkrijgen. Stichting Eusebius biedt zich aan als sparringpartner over het communicatieplan van Avonturis. In de loop van 2019 hebben zij vaker met elkaar gesproken.

 • 3D ontwerptekening door Rhine Tech B.V. van reuzegrote etagère voor Avonturis

  () Avonturis creëert het vakantiegevoel op de woonlocatie voor mensen met een laag ontwikkelingsniveau. Op vakantie zijn betekent ook bijzonder eten. Het is extra leuk als het dan behalve lekker en bijzonder eten, ook nog op een bijzondere manier gepresenteerd kan worden. Hiervoor wil men graag over een reuzegrote, wat kitscherige etagère beschikken, die ook nog gemakkelijk vervoerd kan worden. Rhine Tech B.V. heeft hiervoor een bruikbare 3D ontwerptekening gemaakt.

 • Contact met ROC Rijn IJssel ivm stagemogelijkheden bij Avonturis

  () Tijdens het Matchen in de Melkfabriek kwam Avonturis in contact met de directeur van Rijn IJssel Entree & Maatwerk die deze vraag binnen het ROC op de juiste plek neer zal leggen. Daarna is er contact geweest met de stagebegeleiding. Het is nog niet tot een match gekomen omdat de stageperiodes en de momenten waarop er vraag is naar extra inzet bij Avonturis, nog niet bij elkaar aansluiten. Men blijft met elkaar in gesprek.