Basisschool Kunstrijk

Matches voor Basisschool Kunstrijk

 • Openluchtmuseum biedt leerlingen Kunstrijk rondleidingen aan

  () Kinderen van basisschool Kunstrijk in Klarendal weten vaak weinig van de wereld. De gang van zaken buiten de wijk is voor velen alleen bekend via de televisie. Vaak hebben zij geen idee van wat werk eigenlijk inhoudt en welke beroepen er voor hen mogelijk zijn. Het zou fantastisch zijn om de kinderen van groep 8 kennis te laten maken met verschillende beroepen door met hen bedrijven te bezoeken. Daar kan ter plekke bekeken worden welke verschillende beroepen er binnen een bedrijf mogelijk zijn en welke werkzaamheden er uitgevoerd worden. Het Openluchtmuseum biedt deze groep kinderen graag een rondleiding en een kijkje in "de keuken".

 • Airborne Museum biedt leerlingen Kunstrijk rondleiding aan

  () Kinderen van basisschool Kunstrijk in Klarendal weten vaak weinig van de wereld. De gang van zaken buiten de wijk is voor velen alleen bekend via de televisie. Vaak hebben zij geen idee van wat werk eigenlijk inhoudt en welke beroepen er voor hen mogelijk zijn. Het zou fantastisch zijn om de kinderen van groep 8 kennis te laten maken met verschillende beroepen door met hen bedrijven te bezoeken. Daar kan ter plekke bekeken worden welke verschillende beroepen er binnen een bedrijf mogelijk zijn en welke werkzaamheden er uitgevoerd worden. Airborn Museum biedt deze groep kinderen graag een rondleiding en een kijkje in "de keuken".

 • 2Switch biedt leerlingen Kunstrijk rondleidingen aan

  () Kinderen van basisschool Kunstrijk in Klarendal weten vaak weinig van de wereld. De gang van zaken buiten de wijk is voor velen alleen bekend via de televisie. Vaak hebben zij geen idee van wat werk eigenlijk inhoudt en welke beroepen er voor hen mogelijk zijn. Het zou fantastisch zijn om de kinderen van groep 8 kennis te laten maken met verschillende beroepen door met hen bedrijven te bezoeken. Daar kan ter plekke bekeken worden welke verschillende beroepen er binnen een bedrijf mogelijk zijn en welke werkzaamheden er uitgevoerd worden. 2Switch biedt deze groep kinderen graag een rondleiding en een kijkje in "de keuken".

 • Landgoed Hotel Groot Warnsborn biedt leerlingen Kunstrijk rondleidingen aan

  () Kinderen van basisschool Kunstrijk in Klarendal weten vaak weinig van de wereld. De gang van zaken buiten de wijk is voor velen alleen bekend via de televisie. Vaak hebben zij geen idee van wat werk eigenlijk inhoudt en welke beroepen er voor hen mogelijk zijn. Het zou fantastisch zijn om de kinderen van groep 8 kennis te laten maken met verschillende beroepen door met hen bedrijven te bezoeken. Daar kan ter plekke bekeken worden welke verschillende beroepen er binnen een bedrijf mogelijk zijn en welke werkzaamheden er uitgevoerd worden. Landgoed Hotel Groot Warnsborn biedt deze groep kinderen graag een rondleiding en een kijkje in "de keuken".

 • EY biedt rondleiding aan voor leerlingen Kunstrijk

  () Kinderen van basisschool Kunstrijk in Klarendal weten vaak weinig van de wereld. De gang van zaken buiten de wijk is voor velen alleen bekend via de televisie. Vaak hebben zij geen idee van wat werk eigenlijk inhoudt en welke beroepen er voor hen mogelijk zijn. Het zou fantastisch zijn om de kinderen van groep 8 kennis te laten maken met verschillende beroepen door met hen bedrijven te bezoeken. Daar kan ter plekke bekeken worden welke verschillende beroepen er binnen een bedrijf mogelijk zijn en welke werkzaamheden er uitgevoerd worden. EY biedt deze groep kinderen graag een rondleiding en een kijkje in "de keuken".

 • Nouryon biedt rondleiding aan voor leerlingen Kunstrijk

  () Kinderen van basisschool Kunstrijk in Klarendal weten vaak weinig van de wereld. De gang van zaken buiten de wijk is voor velen alleen bekend via de televisie. Vaak hebben zij geen idee van wat werk eigenlijk inhoudt en welke beroepen er voor hen mogelijk zijn. Het zou fantastisch zijn om de kinderen van groep 8 kennis te laten maken met verschillende beroepen door met hen bedrijven te bezoeken. Daar kan ter plekke bekeken worden welke verschillende beroepen er binnen een bedrijf mogelijk zijn en welke werkzaamheden er uitgevoerd worden. Nouryon biedt deze groep kinderen graag een rondleiding en een kijkje in "de keuken".

 • Bakkerij Hilvers biedt leerlingen Kunstrijk rondleiding aan

  () Kinderen van basisschool Kunstrijk in Klarendal weten vaak weinig van de wereld. De gang van zaken buiten de wijk is voor velen alleen bekend via de televisie. Vaak hebben zij geen idee van wat werk eigenlijk inhoudt en welke beroepen er voor hen mogelijk zijn. Het zou fantastisch zijn om de kinderen van groep 8 kennis te laten maken met verschillende beroepen door met hen bedrijven te bezoeken. Daar kan ter plekke bekeken worden welke verschillende beroepen er binnen een bedrijf mogelijk zijn en welke werkzaamheden er uitgevoerd worden. Bakkerij Hilvers biedt deze groep kinderen graag een rondleiding en een kijkje in "de keuken".

 • Stan & Co biedt leerlingen Kunstrijk rondleidingen aan

  () Kinderen van basisschool Kunstrijk in Klarendal weten vaak weinig van de wereld. De gang van zaken buiten de wijk is voor velen alleen bekend via de televisie. Vaak hebben zij geen idee van wat werk eigenlijk inhoudt en welke beroepen er voor hen mogelijk zijn. Het zou fantastisch zijn om de kinderen van groep 8 kennis te laten maken met verschillende beroepen door met hen bedrijven te bezoeken. Daar kan ter plekke bekeken worden welke verschillende beroepen er binnen een bedrijf mogelijk zijn en welke werkzaamheden er uitgevoerd worden. Stan & Co biedt deze groep kinderen graag een rondleiding en een kijkje in "de keuken".

 • Fletcher Hotel Doorwerth biedt leerlingen Kunstrijk rondleidingen aan

  () Kinderen van basisschool Kunstrijk in Klarendal weten vaak weinig van de wereld. De gang van zaken buiten de wijk is voor velen alleen bekend via de televisie. Vaak hebben zij geen idee van wat werk eigenlijk inhoudt en welke beroepen er voor hen mogelijk zijn. Het zou fantastisch zijn om de kinderen van groep 8 kennis te laten maken met verschillende beroepen door met hen bedrijven te bezoeken. Daar kan ter plekke bekeken worden welke verschillende beroepen er binnen een bedrijf mogelijk zijn en welke werkzaamheden er uitgevoerd worden. Fletcher Hotel Doorwerth biedt deze groep kinderen graag een rondleiding en een kijkje in "de keuken".

 • Rijnstate biedt rondleiding aan voor leerlingen Kunstrijk

  () Kinderen van basisschool Kunstrijk in Klarendal weten vaak weinig van de wereld. De gang van zaken buiten de wijk is voor velen alleen bekend via de televisie. Vaak hebben zij geen idee van wat werk eigenlijk inhoudt en welke beroepen er voor hen mogelijk zijn. Het zou fantastisch zijn om de kinderen van groep 8 kennis te laten maken met verschillende beroepen door met hen bedrijven te bezoeken. Daar kan ter plekke bekeken worden welke verschillende beroepen er binnen een bedrijf mogelijk zijn en welke werkzaamheden er uitgevoerd worden. Ziekenhuis Rijnstate biedt deze groep kinderen graag een rondleiding en een kijkje in "de keuken".

 • Rabobank Arnhem biedt leerlingen Kunstrijk rondleidingen aan

  () Kinderen van basisschool Kunstrijk in Klarendal weten vaak weinig van de wereld. De gang van zaken buiten de wijk is voor velen alleen bekend via de televisie. Vaak hebben zij geen idee van wat werk eigenlijk inhoudt en welke beroepen er voor hen mogelijk zijn. Het zou fantastisch zijn om de kinderen van groep 8 kennis te laten maken met verschillende beroepen door met hen bedrijven te bezoeken. Daar kan ter plekke bekeken worden welke verschillende beroepen er binnen een bedrijf mogelijk zijn en welke werkzaamheden er uitgevoerd worden. Rabobank Arnhem biedt deze groep kinderen graag een rondleiding en een kijkje in "de keuken".

 • Restaurant Fortvier biedt leerlingen Kunstrijk rondleidingen aan

  () Kinderen van basisschool Kunstrijk in Klarendal weten vaak weinig van de wereld. De gang van zaken buiten de wijk is voor velen alleen bekend via de televisie. Vaak hebben zij geen idee van wat werk eigenlijk inhoudt en welke beroepen er voor hen mogelijk zijn. Het zou fantastisch zijn om de kinderen van groep 8 kennis te laten maken met verschillende beroepen door met hen bedrijven te bezoeken. Daar kan ter plekke bekeken worden welke verschillende beroepen er binnen een bedrijf mogelijk zijn en welke werkzaamheden er uitgevoerd worden. Reataurant Fortvier biedt deze groep kinderen graag een rondleiding en een kijkje in "de keuken".