City at Home

Over deze organisatie

Openstaande vragen

City at Home zoekt kledingrekken, vast aan een muur en verrijdbaar

De kledingruilactiviteit wordt goed bezocht. Het is vaak de eerste kennismaking met City at Home...

City at Home zoekt een keukenmachine en cakeblikken

Om mensen te stimuleren gezond te eten en omdat samen eten verbindend werkt heeft City at Home een eetactiviteit opgezet waarbij de multiculturele deelnemers met elkaar koken...

Matches door City at Home

Matches voor City at Home

 • De Kledingbank helpt City at Home (City Hearts) door een deel van hun ruimte aan te bieden

  () De Kledingbank maakt niet van alle ruimten gebruik in hun pand. Daar is dus nog wel wat ruimte beschikbaar voor een partnerorganisatie zoals City at Home die zich inzet voor kwetsbare vrouwen. City at Home is de nieuwe naam voor City Hearts. De gezellige ruilbeurs die zij organiseren zorgt ervoor dat vrouwen makkelijker rond kunnen komen met een beperkt inkomen en maakt ze daardoor sterker.

 • IdeeënMakelaars biedt City Hearts advies aan over fondsenwerving

  () City Hearts zoekt hulp / advies / tips over juiste communicatie voor aanvragen bij Kans- en Oranjefonds. Het is ze tot op heden zelf niet gelukt om de juiste toon te vinden bij aanvragen richting het Kansfonds en Oranjefonds, ook al passen ze goed binnen hun doelgroep. IdeeënMakelaars biedt City Hearts advies aan over fondsenwerving.

 • Adviesbrigade biedt City Hearts advies aan over fondsenwerving

  () City Hearts zoekt hulp / advies / tips over juiste communicatie voor aanvragen bij Kans- en Oranjefonds. Het is ze tot op heden zelf niet gelukt om de juiste toon te vinden bij aanvragen richting het Kansfonds en Oranjefonds, ook al passen ze goed binnen hun doelgroep. De Adviesbrigade biedt City Hearts advies aan over fondsenwerving.

 • Zijm biedt combi-oven aan voor City Hearts

  () City Hearts zoekt voor haar activiteiten een grotere oven aan. Zijm biedt een combi-oven aan die zij zelf niet meer gebruiken. Deze kan goed worden gebruikt om al het lekkers in te bakken.

 • 2Switch doneert keukenspullen aan City Hearts

  () De groep mensen die in deze tijd City Hearts bezoekt is extra kwetsbaar. Het contact met City Hearts is voor hen van wezenlijk belang. Zij zijn dan ook nog steeds welkom op de locatie. Bijna elke dag zijn er 3 tot maximaal 5 vrouwen aanwezig, waarbij rekening wordt gehouden met de geldende Coronamaatregelen zoals een veilige afstand bewaren. Door de verhuizing kunnen zij geen gebruik meer maken van de spullen van het restaurant. Dat betekent dat ze nu zelf voor koffie- thee en maaltijdspullen moeten zorgen. Via 2Switch heeft City Hearts eigen keukenspullen ontvangen, zodat ze zelf koffie, thee en een maaltijd kunnen gebruiken.

 • 2Switch doneert vast telefoontoestel aan City Hearts

  () De voordeur in het Bruishuis, de locatie van City Hearts is gesloten. Om toch naar binnen te kunnen gaan is telefonisch contact noodzakelijk. Een vaste telefoon die niet afhankelijk is van de vrijwilliger die op dat moment aanwezig is, zou hiervoor heel handig zijn. Dankzij 2Switch heeft City Hearts nu een eigen vast telefoontoestel. Zo kunnen bezoekers zich aanmelden als ze het pand willen betreden.

 • Het Goed doneert stofzuiger voor City Hearts

  () Mensen (op het moment met name vrouwen) in kwetsbare situaties in de samenleving helpen om veilige levens te leiden in verbinding met anderen. Zij doen dit in samenwerking met andere organisaties om een aanvulling te zijn bij het herstellen en verbinden van mensen. Zij organiseren in de wijk Malburgen een vrouwenatelier met creatieve activiteiten en een ochtend voor Taal & Ontmoeting. Iedereen is welkom, ook mensen die nog totaal geen Nederlands spreken. Voor de locatie was City Hearts op zoek naar een stofzuiger. Dankzij de stofzuiger die zij van Het Goed in ontvangst hebben genomen kan het pand weer onder handen worden genomen.

 • City Hearts ontvangt TV scherm van Rijnstate

  () Voor de nieuw te betrekken ruimte is City Hearts op zoek naar een groot scherm voor aan de muur dat kan worden gebruikt bij de taallessen. Rijnstate biedt hen een groot TV scherm aan. Deze kan perfect worden gebruikt voor de lessen in de nieuwe locatie van City Hearts.

 • Rabobank biedt City Hearts aan projectplan te bestuderen

  () City Hearts is een nieuwe organisatie die zich inzet voor vrouwen in een moeilijke (thuis)situaties. Zij richten zich op de meest kwetsbaren in de samenleving. Mensen die zich nog niet thuis voelen bij bestaande organisaties. Op het moment richten zij zich vooral op vrouwen die geïsoleerd of eenzaam zijn als gevolg van een migratieachtergrond, psychische problemen of andere oorzaken. Ze zijn vorig jaar gestart in de Malburcht, een MFC in Malburgen. Inmiddels is er een eigen ruimte gevonden in het Bruishuis. Vanuit de veilige plek die zij bieden worden deze vrouwen ondersteund om zelf hun leefsituatie te verbeteren. Het grote netwerk binnen andere organisaties in Malburgen helpt daarbij...

 • Rijnstate biedt City Hearts aan projectplan te bestuderen

  () City Hearts is een nieuwe organisatie die zich inzet voor vrouwen in een moeilijke (thuis)situaties. Zij richten zich op de meest kwetsbaren in de samenleving. Mensen die zich nog niet thuis voelen bij bestaande organisaties. Op het moment richten zij zich vooral op vrouwen die geïsoleerd of eenzaam zijn als gevolg van een migratieachtergrond, psychische problemen of andere oorzaken. Ze zijn vorig jaar gestart in de Malburcht, een MFC in Malburgen. Inmiddels is er een eigen ruimte gevonden in het Bruishuis. Vanuit de veilige plek die zij bieden worden deze vrouwen ondersteund om zelf hun leefsituatie te verbeteren. Het grote netwerk binnen andere organisaties in Malburgen helpt daarbij...

 • Postmasters biedt drukwerk aan voor flyers en visitekaartjes City Hearts

  () Stichting City Hearts groeit en wil zich kenbaar maken voor haar doelgroep en alle andere geinterresseerden. Nadat ontwerpbureau 8ontwerp het ontwerp heeft gemaakt voor de flyers en visitekaartjes voor City Hearts, biedt Postmasters aan het drukwerk te verzorgen. City Hearts mag maximaal 500 visitekaartjes en 1000 flyers laten drukken.

 • Rabobank biedt online workshop budgetteren aan vrouwenclub City Hearts

  () City Hearts is opzoek naar iemand die een workshop voor vrouwen wil organiseren over maand-budgettering. Zo kunnen deze vrouwen nieuwe tips leren over hoe ze nog beter om kunnen gaan met een klein budget. Rabobank biedt een online workshop aan voor deze groep vrouwen over budgetteren. Uitvoering fysiek vindt plaats zodra de coronamaatregelen dit weer toelaten.

 • Mida IT Service biedt City Hearts ondersteuning aan bij ICT vraagstukken

  () Stichting City Hearts kan wel wat ICT advies gebruiken over de aanwezige refurbished laptop. Hoe kun je deze zo effectief mogelijk inrichten? Ook zijn ze opzoek naar advies over een internet aansluiting en over aanschaf van passende software. Er zijn ook zo veel keuzemogelijkheden, dat ze best wat advies hierover kunnen gebruiken van een expert. Mida IT biedt aan om samen naar deze ICT vraagstukken te kijken.

 • Arnhemse Fondsen staan open voor financiële ondersteuning aan City Hearts

  () Stichting City Hearts wil haar activiteiten uitbreiden en zoekt voor het inrichten van de eigen ruimte, aanschaf van materialen, etc. financiële ondersteuning. De Arnhemse Fondsen biedt aan open te staan voor een aanvraag vanuit City Hearts mits dit past binnen de doelstellingen van de fondsen.

 • Vrienden van de Arnhemse Uitdaging financieren printer City Hearts

  () De vrouwen uit het netwerk van City Hearts hebben vaak nog heel wat te leren op digitaal gebied. Toch hebben zij ook behoefte aan het maken en versturen van een cv, het doen van aanvragen voor ondersteuning en dergelijke. Het zou erg fijn zijn als ze hiervoor over een printer kunnen beschikken. De Vrienden van de Arnhemse Uitdaging financieren een nieuwe printer.