DrieGasthuizenGroep, verpleeghuis Heijendaal

DrieGasthuizenGroep is een zorgorganisatie voor senioren. Onze thuisbasis is Arnhem-Noord, maar ook elders in de provincie Gelderland bieden we diensten aan. Bij ons zijn uw wensen en behoeften uitgangspunt voor al ons handelen. Wij ondersteunen u in het zo zorgeloos mogelijk zelfstandig ouder worden. Dit doen we bij u thuis, in het appartement dat u bij ons huurt of in onze woonzorgcentra. Flexibele woon-, service- en zorgvoorzieningen 24 uur per dag, 7 dagen per week direct beschikbaar. Een prettig leven, ook op hogere leeftijd, vinden wij met u een groot goed!
Naast beroepskrachten leveren zo'n 400 vrijwilligers een belangrijke bijdrage aan de zorg- en dienstverlening aan onze cliënten en bewoners. Zonder hun inzet zou de kwaliteit van de zorg aanmerkelijk schraler zijn. De vrijwilligers vormen het smeermiddel in het zorgsysteem.
De activiteiten van de vrijwilligers richten zich op: het besturen van de rolstoelbus, meedoen met kaarten of zingen, voorlezen, uitlenen van boeken in de bibliotheek, afnemen van interviews, foto’s maken, wandelen met of op bezoek gaan bij bewoners. Ook zijn er helpende handen nodig bij het (mede)organiseren van activiteiten zoals een bingoavond, kerkdienst of muziekclub. Bij al deze activiteiten wordt vaak samen gewerkt met beroepskrachten.

Over deze organisatie
  • Bezoek de website
  • Sociale thema('s) zijn gezondheid, mantelzorg, sociale binding in wijken
  • DrieGasthuizenGroep, verpleeghuis Heijendaal heeft ANBI-status

Mogelijkheden voor samenwerking met bedrijven

- Er dienen zich regelmatig kleinere klusjes aan (bijv. voor het verplaatsen en schilderen van bankjes, tuinonderhoud) die we graag door enkele handige vrijwilligers  zouden willen laten uitvoeren.

Mogelijkheden voor tegenprestaties

- In overleg te bepalen.

Openstaande vragen

Lezing op locatie voor bewoners DrieGasthuizen (doorlopende vraag)

Veel ouderen vinden het leuk dat er af te toe een leuke lezing is op locatie. Het moment wanneer dit gaat gebeuren wordt in onderling overleg bepaald...

Matches door DrieGasthuizenGroep, verpleeghuis Heijendaal

Matches voor DrieGasthuizenGroep, verpleeghuis Heijendaal