Gym&Turnen Arnhem

Wij zijn een non-profit organisatie, actief in Arnhem en Velp. Wij geloven dat de gymnastische sport bij uitstek een prima basis is voor iedereen, jong en oud, rijk of arm, onafhankelijk waar je roots liggen, om goed te leren bewegen, gezond op te groeien en oud te worden en gezellig en met veel plezier samen te zijn. Onder professionele begeleiding verzorgen we onze lessen. Kinderen van 5-14 kunnen bij ons leren turnen. Daarnaast hebben we een gymnastiek aanbod voor volwassenen en oudere inwoners van Arnhem en Velp. Wij verzorgen ook lessen voor organisaties waarmee we bijzondere doelgroepen bedienen: We hebben een groot aanbod van gymlessen voor peuters met een ontwikkelingsachterstand op peuterspeelzalen en kinderdagverblijven en GymFit lessen voor bewoners van woon-zorginstellingen (intramuraal).
 

Over deze organisatie
 • Bezoek de website
 • Sociale thema('s) zijn eenzaamheid, maatschappelijke participatie / activering, sport

Mogelijkheden voor samenwerking met bedrijven

We vinden het van belang goede relaties met onze omgeving te onderhouden. Denk daarbij bijvoorbeeld aan CIOS, HAN, gemeente, verhuurders van zalen, vrijwilligers, ouders en relaties van deelnemers, scholen, SWOA, Stichting Weldam, Pleyade, Philadelphia, PAS, SKAR , SPA, zusterverenigingen en de Urban Sports Coalition.
Wij werken al samen om ontwikkelingsachterstanden bij peuters te verkleinen door bewegen te combineren met taal. En aan verzorgingstehuizen bieden wij dagbesteding om zo de ouderen soepel te houden en hen uit een sociaal isolement te halen.
Ook het verzorgen van sportlessen voor personeel behoort tot de mogelijkheden, net als samenwerking met onderzoeksinstellingen en universiteiten voor het leggen van relaties tussen gezondheid, voeding en sport.
Ons belang in de samenwerkingen is het bereiken van zoveel mogelijk mensen, het bieden van werkgelegenheid aan onze goed opgeleide lesgevers, het kunnen blijven leveren van een laagdrempelig, maar kwalitatief aanbod.

Mogelijkheden voor tegenprestaties

 • Sponsoren kunnen wij vermelden op onze website, ook kunnen wij meehelpen in het creëren van een toestroom van potentiële klanten (vergroten naamsbekendheid bij onze deelnemers en partners)
 • Het verzorgen van clinics (eenmalige sportlessen) en demonstraties in Gymnastiek, turnen en freerunning
 • Het begeleiden van stagiaires (we zijn een erkend stagebedrijf)
 • Bijdragen aan een sportdag

 

Stichting Gym&Turnen Arnhem heeft een uitgebreid netwerk in de gemeentelijke politiek, het Sportbedrijf, Maatschappelijke Organisaties (eerder genoemd), scholen en andere sportverenigingen binnen en buiten Arnhem.

Openstaande vragen

Een promotiefilmpje voor Gym&Turnen

Gym&Turnen heeft veel verschillende beweeg-activiteiten voor heel veel leeftijden en doelgroepen. Dat betekent dat niet alles direct zichtbaar is op de website...

Matches door Gym&Turnen Arnhem

Matches voor Gym&Turnen Arnhem

 • Communicatieadviseur Miranda van Meijeren geeft tips voor de website van Gym en turnen

  () Soms volgt er op een vraag een heel ander proces. Het begon met een vraag naar een filmpje. Misschien is dat nog steeds een goede aanvulling. Maar het kan zijn dat een andere oplossing beter is om mensen snel naar de plek van de site te krijgen waar zij zich thuis voelen. Miranda van Meijeren geeft tips en advies.
  Het brede aanbod van Gym & Turnen zet daarmee nog meer mensen op een plezierige manier in beweging.

 • Progresso geeft Gym&Turnen advies over een alternatief voor een papieren jaarverslag

  () De vraag is eigenlijk 'Hoe komt Gym & Turnen goed in beeld bij mogelijke opdrachtgevers', daar zijn veel alternatieven voor anders dan een papieren jaarverslag. Progresso heeft in een gesprek verschillende leuke alternatieven aangedragen die misschien wel veel leuker zijn dan het gevraagde papieren jaarverslag. Meer van deze tijd en daardoor extra opvallend.

 • IdeeënMakelaars Arnhem biedt Gym & Turnen montage beeldmateriaal film aan

  () Gym & Turnen is bezig met het maken van een informatiefilmpje voor ouders van peuters die de GymKidslessen volgen. Hanneke de Jong van Ideeënmakelaars heeft een filmscript gemaakt op basis van de informatiebrief en Gonneke Bennes van de Innovatiekamer heeft er met de expertise van laaggeletterheid naar gekeken en aanvullingen gedaan. Gym & Turnen kan nu aan de slag met het maken van het beeldmateriaal dat nodig is voor het filmpje op de locatie. IdeeënMakelaars Arnhem biedt aan om hierna een montage te maken van al het beeldmateriaal.

 • Vrienden van de Arnhemse Uitdaging zorgen voor hygiënematerialen voor Gym & Turnen

  () Gym & Turnen is op zoek naar hygiënematerialen zoals handgel om haar medewerkers en bezoekers maximaal te beschermen tegen Covid-19. De trainers bezoeken verschillende locaties. Op deze locaties maken veel oudere deelnemers gebruik van de sportmogelijkheden. Het zou erg prettig zijn als de trainers en deelnemers zich ook op alle locaties optimaal kunnen beschermen. Vrienden van de Arnhemse Uitdaging zorgen voor een financiële bijdrage voor de benodigde hygiënematerialen.

 • Coers & Roest biedt aan printwerk fiets/wandelkaart Gym & turnen te verzorgen

  () Stichting Gym & Turnen Arnhem organiseert gymactiviteiten voor alle leeftijdsgroepen, door heel Arnhem. Een gedrukte nieuwsbrief zorgt ervoor dat de oudere deelnemers (70+) op de hoogte blijven van actuele zaken. In de nieuwsbrief zit als bijlage een wandel- en een fietsroute die oudere deelnemers ertoe aanzet om nog vaker te bewegen. Deze worden aangeleverd door het Sportbedrijf. Het zijn losse bijlagen zodat deze onderweg meegenomen kunnen worden. Coers & Roest biedt aan het printwerk van deze fiets/wandelkaart voor Gym & turnen te verzorgen

 • Gemeente biedt inhoudelijke hulp aan voor filmpje Gym & Turnen

  () Gym & Turnen is opzoek naar hulp bij het maken van een informatie/instructiefilmpje. Het valt ze namelijk op dat ze de laaggeletterde ouders niet zo goed weten te bereiken. Voor deze groep zou een informatie/instructiefilmpje een uitkomst kunnen bieden. Gonneke Bennes Een trainee van de Innovatiekamer Gemeente Arnhem heeft onlangs een opdracht afgerond over laaggeletterdheid. Zij heeft naar het script met de expertise van laaggeletterheid gekeken en aanvullingen gedaan.

 • SWOA wil sparren met Gym & Turnen over bereiken ouderen

  () Gym & Turnen is opzoek naar advies over hoe je ouderen kunt bereiken die zelf online niet actief zijn. SWOA wil graag sparren met Gym & Turnen over je het beste de doelgroep ouderen zonder internet kunt bereiken. Zij willen graag het bestaande netwerk delen in ruil voor een leuke activiteit aan de ouderen doelgroep :)

 • IdeeënMakelaars Arnhem biedt Gym & Turnen filmscript aan

  () Gym & Turnen is opzoek naar hulp bij het maken van een informatie/instructiefilmpje. Het valt ze namelijk op dat ze de laaggeletterde ouders niet zo goed weten te bereiken. Voor deze groep zou een informatie/instructiefilmpje een uitkomst kunnen bieden. Zodra er vorm is gegeven aan de inhoud, biedt IdeeënMakelaars Arnhem aan om dit te vertalen naar een filmscript. Aan de hand van de informatiebrief heeft Hanneke de Jong van Ideeënmakelaars een filmscript gemaakt. Nu kan Gym & Turnen aan de hand van het script aan de slag met het maken van beeldmateriaal voor de film.

 • Direct Klantcontact biedt aan telefoonscript te schrijven voor Gym & Turnen

  () Gym & Turnen is opzoek naar hulp en advies over hoe je ouderen het beste kunt bereiken. Direct Klantcontact biedt aan telefoonscript te schrijven voor Gym & Turnen. Dit zal een telefonische benadering naar deze groep ouderen vergemakkelijken. Stap voor stap wordt een script opgesteld waarmee je aan de hand van vragen het telefoongesprek kunt doorlopen.

 • Direct Klantcontact biedt marktonderzoek Gym & Turnen aan

  () Gym & Turnen is opzoek naar hulp en advies over hoe je ouderen het beste kunt bereiken. De marketingafdeling van Direct Klantcontact wil meedenken over verder benaderen van zelfstandigwondende ouderen zonder internet.

 • Kohlmann Stichting sponsort nieuwsbrief Gym en Turnen Arnhem

  () Stichting Gym & Turnen biedt bewegingsmogelijkheden aan mensen van alle leeftijden. Ook aan zo’n 300 ouderen. Veel ouderen kunnen slecht omgaan met het internet en computers. Dankzij sponsoring van de Kohlmann Stichting kan de nieuwsbrief de komende 3 jaar op papier worden uitgebracht.