Jeugdcentrum Vogelwijk

Matches voor Jeugdcentrum Vogelwijk

 • DELA Fonds honoreert aanvraag keukenbenodigdheden Jeugdcentrum Vogelwijk

  () In Jeugdcentrum Vogelwijk is een grote keuken aanwezig, maar weinig bruikbare kleine keukenartikelen om met een groep jongeren voor ouderen te koken. Men start deze activiteit op zodra het weer kan. Er is al een grote groep jongeren betrokken bij dit project en eens per week is er een koffieactiviteit voor een besloten groepje ouderen. Voor de uitbreiding van de keukenmaterialen en kookactiviteiten is een aanvraag gehonnoreerd door het DELA Fonds.

 • Konings & Meeuwissen geeft Jeugdcentrum Vogelwijk advies over aanvraag Delafonds

  () 10 jongeren die samenkomen bij Jeugdcentrum Vogelwijk koken twee keer per week voor een groep van ouderen. In het Jeugdcentrum is een grote keuken aanwezig, maar weinig bruikbare kleine keukenartikelen zoals pannen, serviesgoed, bestek, schalen, prullenbakken, tafelkleden en dergelijke. Konings & Meeuwissen, accountants en adviseurs geeft advies over het indienen van de aanvraag bij het Delafonds.

 • Jeugdcentrum Vogelwijk ontvangt levensmiddelen kerstpakketten van Cadeautjesbank

  () Jeugdcentrum Vogelwijk ontvangt langhoudbare levensmiddelen uit twee kerstpakketten van de Cadeautjesbank. Het gaat o.a. om chips, nootjes, appeltaart bakpakketten, toast, tapenade, ragout, pasteibakjes. Deze kunnen zij goed gebruiken om als prijsjes uit te reiken voor de bingo of als klein cadeautje voor eenzame ouderen.

 • Jeugdcentrum Vogelwijk ontvangt bedanktas met inhoud van Cadeautjesbank

  () Jeugdcentrum Vogelwijk is na jaren van stilte sinds 2020 weer actief bezig met organiseren van activiteiten voor jong en oud in Klarendal en Vogelwijk. Het hele nieuwe team van vrijwilligers verdienen hiervoor natuurlijk een kleine beloning als dank voor de geleverde inzet. Via onze cadeautjesbank ontvingen ze 13 tasjes met pen, lekkers, tijdschriften, mok en armbandjes. Een mooie verrassing aan het einde van het jaar.