Jongerencentrum De Mix

Over deze organisatie

Openstaande vragen

Geluidsisolatiematerialen voor De Mix

Jongeren uit de wijk Klarendal hebben gevraagd of er een muziekstudio kan komen waar zij muziek kunnen maken en digitaal bewerken...

Matches voor Jongerencentrum De Mix

 • De Helling biedt De Mix advies aan over apparatuur en inrichting muziekstudio De Mix

  () Jongerencentrum De Mix is op zoek naar advies over apparatuur en inrichting van een nieuw in te richten muziekruimte. Armeno Alberts van Werkplaats De Helling heeft veel kennis en ervaring op dit vlak als stafmedewerker bij Willemtwee in Den Bosch. Hij biedt De Mix advies aan over apparatuur en inrichting van de nieuwe muziekruimte.

 • Arnhemse Fondsen biedt financiële steun bij aanschaf muziekinstrumenten De Mix

  () Jongerencentrum De Mix is op zoek naar verschillende muziekinstrumenten voor de nieuwe muziekruimte. Handinstrumenten die ingezet kunnen worden bij het opnemen van muziek zoals een elektrisch drumstel, elektrisch gitaar, etc. Arnhemse Fondsen biedt aan mogelijkheden te bekijken voor financiële steun bij aanschaf van muziekinstrumenten voor Jongerencentrum De Mix

 • Stoelenproject De Duif verzorgt vervoer lekkers van Pathé naar vijftal maatschappelijke organisaties

  () Een zestal maatschappelijke organisaties hebben vanuit een grote donatie van Pathé lekkere houdbare producten mogen ontvangen. Stoelenproject De Duif is één van de orfganisaties die is uitgekozen om voor de houdbare producten. De Duif biedt aan om het lekkers langs te brengen bij de overige uitgekozen organisaties: Kinderwerk Klarendal, Jongerencentrum Push en De Mix, Huis voor de Wijk, Bruisend malburgen.

 • Jongerencentrum De Mix ontvangt lekkers van Pathé

  () Ook Pathé heeft te maken met de Corona maatregelen. Door de tijdelijke sluiting van de bioscoop worden er ook geen frisdrank en versnaperingen verkocht. Van een aantal producten verloopt de houdbaarheid de komende weken. Om verspilling tegen te gaan en mensen die het echt nodig hebben te bereiken, heeft Pathé contact gezocht met de Arnhemse Uitdaging. Met al deze heerlijke producten konden verschillende maatschappelijke organisaties worden verrast, waaronder Jongerencentrum De Mix in Klarendal. Het lekkers kan goed gebruikt worden op de woensdag-snoepdag bij het genot van een gezellig praatje.