Produs praktijkonderwijs (Vijverbergschool)

Matches voor Produs praktijkonderwijs (Vijverbergschool)

 • Arnhemse Uitdaging geeft tips aanbevelingsbrief Produs

  () De jongeren van Praktijk onderwijs Produs worden gerekend tot jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt. Leerlingen krijgen de mogelijkheid zich bij bedrijven "praktisch' te scholen wat de kans op werk vergroot. Praktijkonderwijs vindt voor een deel plaats in de samenleving. De jongeren worden met een bus vervoerd naar de praktijklocaties binnen bedrijven. Deze is aan vervanging toe. Middels een brief gericht aan bedrijven hoopt Produs sponsors te vinden voor de aanschaf van een nieuw vervoermiddel. Produs kan wel wat hulp en advies gebruiken bij het opstellen van een brief...

 • Ziekenhuis Rijnstate onderzoekt mogelijkheden snuffelstages Produs

  () Produs is een school voor praktijkonderwijs voor Arnhem en de Overbetuwe. Het belangrijkste doel van het onderwijs op Produs is leerlingen goed voorbereiden op de arbeidsmarkt. Dat doen we onder andere met veel stages en branchegerichte opleidingen. Tijdens een snuffelstage kunnen de leerlingen ontdekken welke branche het best aansluit bij hun interesses en capaciteiten. Ziekenhuis Rijnstate onderzoekt mogelijkheden voor technische en facilitaire snuffelstages voor deze groep leerlingen van Produs.

 • Rabobank Arnhem en omstreken biedt leerlingen Produs snuffelstages aan

  () Produs is een school voor praktijkonderwijs voor Arnhem en de Overbetuwe. Het belangrijkste doel van het onderwijs op Produs is leerlingen goed voorbereiden op de arbeidsmarkt. Dat doen we onder andere met veel stages en branchegerichte opleidingen. Tijdens een snuffelstage kunnen de leerlingen ontdekken welke branche het best aansluit bij hun interesses en capaciteiten. Rabobank Arnhem en omstreken biedt mogelijkheden aan tot snuffelstages voor deze groep leerlingen.

 • Dirkzwager biedt leerlingen Produs facilitaire snuffelstages aan

  () Produs is een school voor praktijkonderwijs voor Arnhem en de Overbetuwe. Het belangrijkste doel van het onderwijs op Produs is leerlingen goed voorbereiden op de arbeidsmarkt. Dat doen we onder andere met veel stages en branchegerichte opleidingen. Tijdens een snuffelstage kunnen de leerlingen ontdekken welke branche het best aansluit bij hun interesses en capaciteiten. Dirkzwager biedt mogelijkheden aan tot facilitaire snuffelstages voor deze groep leerlingen.

 • Editoo biedt leerlingen Produs snuffelstages aan

  () Produs is een school voor praktijkonderwijs voor Arnhem en de Overbetuwe. Het belangrijkste doel van het onderwijs op Produs is leerlingen goed voorbereiden op de arbeidsmarkt. Dat doen we onder andere met veel stages en branchegerichte opleidingen. Tijdens een snuffelstage kunnen de leerlingen ontdekken welke branche het best aansluit bij hun interesses en capaciteiten. Editoo bv biedt mogelijkheden aan tot snuffelstages voor deze groep leerlingen.