Rozet

Over deze organisatie

Matches door Rozet

 • Uitstapje naar Rozet Kronenburg voor deelnemers Koffieochtend Kronenburg

  () Koffieochtend Kronenburg is voor haar deelnemers op zoek naar een georganiseerd uitstapje voor 12-20 ouderen (70 en 80 plussers) waarvan sommigen met rollator. Rozet Kronenburg biedt een uitstapje aan: uitleg Rozet Kronenburg, keuze uit een spelletje of verhaal en natuurlijk koffie met iets lekkers.

 • Rozet biedt bewoners Driegasthuizen rondleiding aan

  () DrieGasthuizen is op zoek naar een gezellig/ educatief/ cultureel uitstapje voor ongeveer 10 bewoners. Veel ouderen willen er graag af en toe op uit. Rozet biedt bewoners Driegasthuizen rondleiding Erfgoedcentrum of Rozet aan.

 • Een workshop in het najaar van 2021 en het voorjaar 2022 voor Gespreksgroepen Mantelzorgers Dementie

  () Gespreksgroepen Mantelzorgers Dementie is 3 of 6 keer per jaar (voor elke groep 1 of 2x per jaar) op zoek naar een locatie met lunch tussen 10.00-12.00 uur ergens rondom feestdagen (Pasen/Pinksteren/nieuwjaar) met een groep van ongeveer 8 personen en 2 begeleiders. Rozet biedt rondleiding Erfgoedcentrum of Rozet aan inclusief lunch voor Gespreksgroepen Mantelzorgers Dementie.
  Uiteindelijk is dit een aanbod voor een workshop in het najaar van 2021 en één in het voorjaar van 2022 geworden. De eerste is al uitgevoerd.

 • Rozet begeleidt en bereidt zoomsessie ontmoeting in Corona-tijd voor

  () Op 18 december 2020 organiseert de Arnhemse Uitdaging voor deelnemers van het Meet & Match event een zoombijeenkomst over een knelpunt waar veel maatschappelijke organisaties tegenaan lopen: hoe organiseer je (veilig) ontmoetingsactiviteiten in Coronatijd. Tijdens deze sessie kunnen deelnemers ervaringen uitwisselen, knelpunten bespreken en tips doorgeven. De zoomsessie werd voorbereid en begeleid door Dagvoorzitter Hans Etman in samenwerking met Rozet.

 • Rozet biedt ruimte aan voor expositie Jeugdland

  () Jeugdland bestaat binnenkort 50 jaar. Hiervoor willen ze graag een expositie organiseren die toegankelijk is voor alle bewoners van Arnhem en omgeving. Rozet biedt aan om samen met Jeugdland de mogelijkheden te bekijken voor het opzetten van een expositie over Jeugdland bij Rozet.

 • Rozet biedt ouderen SWOA lezing aan

  () SWOA is op zoek naar mensen die lezingen willen verzorgen met interessante thema's aan 20 ouderen op SWOA ontmoetings-bijeenkomsten. Rozet biedt ouderen SWOA éémalig een lezing aan.

 • Rozet biedt MVT aan om mee te denken over online programma

  () Meedenkers gezocht over een coronaproof online programma voor de dag van de Mantelzorg (in februari 2021). Wij denken aan digitale workshops op cultureel, creatief, educatief, ontspannend vlak en het uitkiezen van een klein fysiek cadeautje. Rozet biedt MVT aan om mee te denken over de invulling van een online Coronaproof programma.

 • Rozet biedt DrieGasthuizen rondleiding / uitje aan

  () DrieGasthuizen is altijd opzoek naar vrijwilligers die leuke nieuwe activiteiten aan kunnen bieden aan ouderen. Denk aan een muzikale verrassing, uitstapje, beweegactiviteit, creatieve activiteit, beauty-middag, etc. Rozet biedt aan om éénmalig een rondleiding / uitje te verzorgen voor een groep bewoners van DrieGasthuizen.

 • Rozet biedt Nabij / Eenzame Dood vergaderruimte aan

  () Nabij / Eenzame Dood is op zoek naar een Coronaproof ruimte waar zij 4 keer per jaar een training kunnen geven van elk 6 avonden aan 12 nieuwe vrijwilligers. Nabij / Eenzame Dood mag nog steeds gebruik maken van het eerder aangeboden aanbod bij Rozet. Zij hebben een ruimte beschikbaar voor 12 personen.

 • Eens per kwartaal een vergaderruimte bij Rozet voor stichitng Nabij

  () Stichting Nabij heeft regelmatig een trainingsruimte nodig voor 40 personen. Rozet biedt hen eens per kwartaal gratis vergaderruimte aan. De vrijwilligers worden daardoor in een prettige en goed bereikbare ruimte getraind om hun werk voor stichting Nabij uit te kunnen voeren; het ondersteunen van eenzame mensen in hun laatste levensfase.