Speelotheek Het Speelpunt

Spelen is een behoefte van alle kinderen, gehandicapt of niet. Daarom zijn we gestart met 'Het Speelpunt'. De speelotheek is een ideale ontmoetingsplek voor kinderen uit de buurt. We lenen speelgoed uit voor kinderen van 0 tot 10 jaar en voor kinderen en volwassenen met een beperking. Voor gezinnen met een GelrePas is dit zelfs gratis. 'Het Speelpunt' heeft een gevarieerde collectie speelgoed en spelmateriaal voor elke ontwikkelingsfase en alle interessegebieden, om samen te spelen of voor individuele ondersteuning. Speelotheek 'Het Speelpunt' is een zelfstandige stichting die volledig door vrijwilligers wordt gerealiseerd.

Over deze organisatie
  • Bezoek de website
  • Sociale thema('s) zijn overig
  • Speelotheek Het Speelpunt heeft ANBI-status

Mogelijkheden voor samenwerking met bedrijven

Uiteraard zijn we altijd op zoek naar extra (degelijk en stevig) speelgoed. U kunt bijvoorbeeld binnen uw organisatie een speelgoed inzamelactie houden.
We willen het liefst 2 keer per jaar een open dag of spellenmiddag houden. Hiervoor is een groep van ongeveer 10 vrijwilligers nodig, die toezicht willen houden en begeleiden. Dit is ook leuk als uitje vanuit het werk, bijvoorbeeld op een vrijdagmiddag of zaterdag. Daarnaast willen we af en toe een grote schoonmaak van het speelgoed houden, waarvoor ook een groep vrijwilligers nodig is.
Financiële giften worden zeer gewaardeerd voor de inkoop en reparatie van speelgoed. Veel speciaal speelgoed voor met name kinderen/volwassenen met een beperking is hartstikke duur. Deze giften zijn financieel aftrekbaar.

Mogelijkheden voor tegenprestaties

We tonen onze sponsors op onze website, nieuwsbrief en prikbord en eventueel op het speelgoed of de verpakking van het speelgoed. Op deze manier maken wij voor u reclame.
Ook kunnen we voor u een speelhoek inrichten als u een evenement organiseert. Wij leveren speelgoed en vrijwilligers om toezicht te houden. U krijgt een activiteit voor de aanwezige kinderen en wij kunnen reclame maken voor de speelotheek.
Ook kunnen we een spelletjescompetitie op een middag in het weekend organiseren, compleet met speluitleg.

Matches voor Speelotheek Het Speelpunt