Sport Support Arnhem

Over deze organisatie

Openstaande vragen

Drukwerk voor Sport Support

Sport Support is een nieuwe stichting in Arnhem, opgericht om sportspullen die in te zamelen en uit te delen aan mensen in heel Arnhem die wel willen sporten maar het geld niet hebben voor de benodigd..

Inzameling goede en schone sportkleding en artikelen voor Sport Support

Twee sportverenigingen zijn al begonnen met inzamelen. Dat heeft al aardig wat opgeleverd...

Matches voor Sport Support Arnhem

  • CITO doneert kunststof kratten aan Sport Support

    () Om ingezamelde kleding weer een goede plek te kunnen geven is het nodig deze te sorteren en op een overzichtelijke manier op te slaan. Dankzij een mooie donatie kunststofkratten vanuit CITO kon de hulpvraag snel worden ingevuld. Via CITO krijgen zij 250 kunststof kratten om te gebruiken voor de ingezamelde kleding. Een mooie hoeveelheid om alles gesorteerd in te zamelen en op te slaan.

  • N.B. tekst & advies geeft communicatieadvies sociale media en tekstadvies flyers en website Sport Support

    () De wijkteams en het jongerenwerk waarmee Sport Support contact heeft geven beide aan dat flyers het beste werken bij een inzamelingsactie voor sportkleding. Er zijn al teksten gemaakt hiervoor, evenals voor de website. Gevraagd wordt om hier met een deskundig oog overheen te gaan en advies te geven voor verbeteringen. Sportsupport is een initiatief van de sportverenigingen SML Arnhem en Upward, maar het zal zeker niet bij deze twee sportverenigingen blijven. N.B. tekst & advies bied aan tekstadvies te geven voor een tweetal flyers en de website van Sport Support, zodat de inzameling voor sportkleding een nog groter succes zal worden...