Sport Support Arnhem

Over deze organisatie

Matches voor Sport Support Arnhem

 • Posters voor de Grand opening van Sport Support door Bozer

  () Het vraagt heel wat om op 10 plaatsen tegelijkertijd sportkleding in te zamelen.
  Niet allen moet duidelijk zijn wat de missie is van Sport Support, ook wat er van mensen gevraagd wordt en hoe ze mee kunnen doen moet in een oogopslag duidelijk zijn. Dat betekent dat er grote posters nodig zijn boven de inzamelcontainers. Fijn dat Bozer er voor gezorgd heeft dat deze er hingen op de dag van de Grand Opening

 • OIB Media helpt Sport Support met het actief krijgen van een Facebookpagina

  () Soms gaat er bij het aanmaken van een Facebookpagina iets anders dan je gedacht had. Waarschijnlijk zelf iets niet goed aangepakt, maar hoe krijg je dat dan weer goed? We kennen dit soort vragen allemaal. Wat fijn als er dan deskundige personen je even bij willen staan. OIB Media is zo'n hulpvaardige deskundige partij. De Facebookpagina is inmiddels online: https://www.facebook.com/Sport-Support-Arnhem

 • De Kledingbank helpt Sport Support aan een ruimte voor sportartikelen

  () De Kledingbank heeft niet alle ruimte die hun pand biedt nodig. Sport Support zoekt een ruimte voor de uitgifte en opslag van sportkleding en sportartikelen. Sporten is voor iedereen belangrijk. Ook voor mensen met een kleine beurs. Wat de een over heeft kan de ander goed gebruiken. Zo worden drempels verlaagd. Dat geldt voor sportartikelen, maar ook voor ruimte. Zo versterken we elkaar.

 • Vitesse Betrokken biedt Sport Support sportkleding aan

  () Sport Support zamelt zoveel mogelijk goede sportkleding en -benodigdheden voor de meest uiteenlopende sporten in. Deze kunnen dan via Sport Support gratis worden verspreid onder Arnhemmers die daar zelf de middelen niet voor hebben. Vitesse Betrokken heeft op het Meetevent kennis gemaakt met Sport Support en aangeboden te bekijken wat zij voor deze aanvraag kunnen betekenen. Super gaaf, van stichting Vitesse Betrokken hebben zij onlangs 23 stuks prachtige Vitesse Arnhem Jacks gekregen om een aantal sporters in Arnhem heel blij mee te maken.

 • De Kempenaer Advocaten starten inzameling sportkleding voor Sport Support

  () Om het voor nog meer kinderen en volwassenen mogelijk te maken om te gaan sporten, start De Kempenaer Advocaten een inzameling onder haar medewerkers. Er wordt geprobeert zoveel mogelijk goede sportkleding en -benodigdheden voor de meest uiteenlopende sporten in te zamelen. Deze kunnen dan via Sport Support gratis worden verspreid onder Arnhemmers die daar zelf de middelen niet voor hebben.

 • Active Living biedt aan drukwerk flyers Sport Support te financieren

  () Sport Support is een nieuwe stichting in Arnhem, opgericht om sportspullen die in te zamelen en uit te delen aan mensen in heel Arnhem die wel willen sporten maar het geld niet hebben voor de benodigdheden. Om de bekendheid van dit initiatief te vergroten zouden ze graag 5000 flyers willen laten drukken die men kan verspreiden bij Wijkteams, sportverenigingen, Leergeld, scholen en dergelijke. Zo kunnen nog meer spullen worden ingezameld en wordt sporten voor iedereen in Arnhem toegankelijk.
  Active Living biedt aan het drukwerk van deze 5000 flyers te financieren.

 • Sport Support ontvangt sportkleding en sportaccessoires van Cadeautjesbank

  () Sport Support ontvangt trainingsbroek, 7 t-shirt (lange mouw), 9 Hardloophesje rood, 5 Hardloophesje fluor oranje, 6 Hardloophesje groen, 12 loopbroekjes rood, 15 loopshirts rood, 80 zweetbandjes, 5 mouwloos hemd rood, 3 loophemden rood wit zwart, 2 loopshirts geel, 2 loopshirts groen, 5 polo rood, 9 t-shirts rood en een Helm (fiets/skaten) van de Cadeautjesbank.

 • CITO doneert kunststof kratten aan Sport Support

  () Om ingezamelde kleding weer een goede plek te kunnen geven is het nodig deze te sorteren en op een overzichtelijke manier op te slaan. Dankzij een mooie donatie kunststofkratten vanuit CITO kon de hulpvraag snel worden ingevuld. Via CITO krijgen zij 250 kunststof kratten om te gebruiken voor de ingezamelde kleding. Een mooie hoeveelheid om alles gesorteerd in te zamelen en op te slaan.

 • N.B. tekst & advies geeft communicatieadvies sociale media en tekstadvies flyers en website Sport Support

  () De wijkteams en het jongerenwerk waarmee Sport Support contact heeft geven beide aan dat flyers het beste werken bij een inzamelingsactie voor sportkleding. Er zijn al teksten gemaakt hiervoor, evenals voor de website. Gevraagd wordt om hier met een deskundig oog overheen te gaan en advies te geven voor verbeteringen. Sportsupport is een initiatief van de sportverenigingen SML Arnhem en Upward, maar het zal zeker niet bij deze twee sportverenigingen blijven. N.B. tekst & advies bied aan tekstadvies te geven voor een tweetal flyers en de website van Sport Support, zodat de inzameling voor sportkleding een nog groter succes zal worden...