Stichting BIO kinderrevalidatie

Het Bio Vakantieoord is een uniek vakantiepark in Nederland. De vakantiebungalows zijn volledig berekend op een gezin of groep met één of meerdere complex gehandicapte kinderen. Alle kinderen kunnen zich vrij bewegen over het 20 hectare groot landgoed en in het omheinde BioBos. Er zijn indooractiviteiten (sport- en spelmogelijkheden) voor de kinderen met een beperking samen met het hele gezin. Er is een zwembad met douchebrancard en een manege waar je therapeutisch kan paardrijden. Ook zijn er aangepaste fietsen, zoals een elektrische rolstoelfiets of een elektrische duo fiets om samen erop uit te trekken. Het vakantiepark beschikt ook over een bioscoop. Zonder beperking lekker naar de film.

Over deze organisatie
  • Bezoek de website
  • Sociale thema('s) zijn activiteiten / vakanties / kampen, lotgenotencontact
  • Stichting BIO kinderrevalidatie heeft ANBI-status

Mogelijkheden voor samenwerking met bedrijven

Als u nog ideeën wil opdoen voor een bedrijfsuitje: Wij hebben nog klusprojecten liggen, waarbij een groep o.a. een vakantiebungalow kan schilderen. Ook is er in de schoolvakanties nog behoefte aan leuke activiteiten, dus u kunt uw bedrijfsuitje ook plannen rondom een activiteit vóór en mét deze kinderen.

Daarnaast zijn materialen welkom: we willen graag de vakantiebungalows kunnen versieren rondom de verschillende feestdagen. Er moet nog één pand opgeknapt worden, zodat we daar allerlei activiteiten kunnen regelen, zoals knutselactiviteiten waar we ook nog spullen voor kunnen gebruiken.

Door financieel bij te dragen aan Bio SponsorVakantie zorgt u voor een unieke vakantie voor een gezin met een gehandicapt kind. Dit fonds is speciaal voor de gezinnen die financieel niet in staat zijn om een vakantie op het Bio Vakantieoord door te brengen.
Ook kunt u hulpmiddelen sponsoren of aangepaste speeltoestellen, zodat de kinderen nog makkelijker mee kunnen doen.

Mogelijkheden voor tegenprestaties

Als dank voor uw support kunt u in overleg met ons gebruik maken van onze grote en kleine zalen voor vergaderingen en symposia. Wij bieden u een mooie en unieke locatie voor uw bijeenkomsten.
Ook is uw bijdrage goede PR en tonen wij graag sponsors op onze website en sociale media.

Teambuilding is vaak een kernwoord bij bedrijfsuitjes en samen de handen uit de mouwen steken voor een goed doel is daar een uiterst effectieve vorm van.

En vergeet bovendien niet dat giften belasting aftrekbaar zijn vanwege onze ANBI registratie.

Matches door Stichting BIO kinderrevalidatie