Stichting ReVaBo Oosterbeek

Over deze organisatie

Matches door Stichting ReVaBo Oosterbeek

 • Revabo maakt Loopplankjes voor Ons Raadhuis

  () Loopplankjes als een soort evenwichtsbalk op de grond. Een pad van 4 meter lang geeft een mooie oefenbaan voor de ouderen die deelnemen aan deze looplessen. Ze trainen er spiergroepen mee die helpen bij het steviger staan en lopen. Dat vermindert het vallen waardoor ouderen langer zelfstandig kunnen blijven wonen.

 • ReVaBo verzorgt training BHV voor AlleBuren

  () AlleBuren is een groeiende leer-werkervaringsplek in de creatieve sector. Om de veiligheid van haar medewerkers te waarborgen is het belangrijk om BHV-ers op te leiden. ReVaBo uit Oosterbeek biedt AlleBuren aan om aan te sluiten bij de BHV opleiding in het najaar van 2020. Door alle coronamaatregelen is dit een poosje uitgesteld.

 • Revabo ontwerpt en maakt tuinbank voor Ons Raadhuis

  () Revabo heeft een ontwerp gemaakt voor tuinbankjes voor Ons Raadhuis. Deze zijn omgezet in werktekeningen. De leerlingen zullen ook de werkzaamheden gaan uitvoeren zodat ons Raadhuis een prettig een laagdrempelige plek heeft voor potentiele deelnemers om gezellig buiten te zitten en naar de verschillende activiteiten te kijken.

 • Uitstapje KC de Werf naar ReVaBo Oosterbeek

  () Kindcentrum de werf (voorheen kinderclub Presikhaaf) organiseert activiteiten in het kader van De Verlengde Schooldag. Kinderen in een achterstandssituatie hebben vaak een beperkt wereldbeeld. Veelal komen zij vrijwel niet hun wijk uit. Het is voor hen niet gewoon om bijvoorbeeld een bibliotheekabonnement te hebben. Contact met mensen die enthousiast kunnen vertellen over hun beroep vergroot de kennis, het wereldbeeld, en daarmee de mogelijkheden van deze kinderen. Kinderen en ouders worden uitgenodigd om zelf onderwerpen aan te dragen voor de VSD. Het thema bouw en architectuur is op deze manier naar voren gekomen...