Stichting Vakantie Kampen Malburgen

Van deze organisatie is nog geen profiel

Matches voor Stichting Vakantie Kampen Malburgen

 • Ouderenvakantie Malburgen ontving een digitale camera van de Rabobank

  () Het is altijd heel gezellig tijdens de Ouderenvakanties in Malburgen. Juist voor ouderen met een klein netwerk is het belangrijk om terug te kunnen denken aan deze gezelligheid.
  De camera die ze van de Rabobank hiervoor hebben ontvangen zorgt ervoor dat er mooie foto's van de deelnemers gemaakt kunnen worden die gemakkelijk gedeeld kunnen worden. Dat roept leuke herinneringen op als het toch een beetje eenzaam voelt, na de vakantie weer terug in de eigen woning.

 • Kohlman doneert financiële bijdrage aan Stichting Vakantiekampen Malburgen

  () Stichting vakantiekampen Malburgen, Immerloo & ’t Duifje organiseert in september weer een vakantiekamp voor ouderen. De meeste deelnemers zijn ouder dan 80 en kijken hier enorm naar uit. Het betreft over het algemeen ouderen met een klein inkomen. Ze sparen speciaal voor deze week, de enige vakantieweek die zij zich kunnen veroorloven. Er hebben zich al 36 ouderen opgegeven. De Kohlmanstichting maakt deze vakantie door haar bijdrage mede mogelijk.

 • Marco's bloemen geeft korting op boeketjes bloemen voor deelnemers Ouderenvakantie Malburgen

  () Het hele jaar geld gespaard wat je eigenlijk niet kunt missen voor een weekje vakantie. Gaat de vakantie door de huidige corona maatregelen niet door. Deze kwetsbare groep zit hierdoor de hele zomer noodgedwongen thuis. Er is een leuke opkikker voor deze deelnemers van de Ouderenvakantie Malburgen. Marco's Bloemen biedt fleurige boeketjes voor deze deelnemers aan tegen een gereduceerd tarief.

 • Stoter Bloemsierkunst doneert boeketjes aan deelnemers Ouderenvakantie Malburgen

  () Het hele jaar geld gespaard wat je eigenlijk niet kunt missen voor een weekje vakantie. Gaat de vakantie door de huidige corona maatregelen niet door. Deze kwetsbare groep zit hierdoor de hele zomer noodgedwongen thuis. Er is een leuke opkikker voor deze deelnemers van de Ouderenvakantie Malburgen. Stoter Bloemsierkunst doneert fleurige boeketjes voor deze deelnemers.

 • Bloemsierkunst Dick Willemsen doneert Koffieboeketjes aan deelnemers Ouderenvakantie Malburgen

  () Het hele jaar geld gespaard wat je eigenlijk niet kunt missen voor een weekje vakantie. Gaat de vakantie door de huidige corona maatregelen niet door. Deze kwetsbare groep zit hierdoor de hele zomer noodgedwongen thuis. Er is een leuke opkikker voor deze deelnemers van de Ouderenvakantie Malburgen. Bloemsierkunst Dick Willemsen doneert fleurige koffieboeketjes voor deze deelnemers.

 • Rijnstad biedt antwoordnummer voor retourkaarten project 5 mei 75 jaar vrijheid van Jongerencentrum Push

  () Jongerencentrum Push verzorgt ouderen van drie ouderenorganisaties een handgeschreven kaart. Hierop wordt door jongeren een persoonlijke boodschap geschreven wat vrijheid voor hen betekend. Voor de ouderen is een antwoordkaart ontworpen. Hiermee kunnen zij de jongeren een hart onder de riem steken met een persoonlijke boodschap. Om kosten te besparen voor deze ouderenorganisaties, heeft Rijnstad haar antwoordnummer beschikbaar gesteld.

 • Stichting Vakantiekampen Malburgen ontvangt kaarten vanuit Jongerenwerk in kader van project 75 jaar vrijheid

  () Op 5 mei is Nederland 75 jaar bevrijd. Wat is de betekenis van vrijheid? Jongeren hebben het gevoel dat ze een stuk van hun vrijheid hebben moeten inleveren door de huidige Corona-maatregelen. Ze missen de sociale contacten en de dagelijkse regelmaat van school en baantjes. Jongerenwerkers van Push willen deze jongeren in het kader van "75 jaar vrijheid op 5 mei" kaarten laten sturen naar ouderen uit het netwerk van Stichting Vakantiekampen Malburgen. Op deze kaarten beschrijven jongeren wat vrijheid voor hen betekent. Voor de ontvangen ouderen is er een antwoordkaart. Hierop kunnen zij een boodschap over vrijheid delen met de jongeren.