Stichting zomerkamp Bombarie

Over deze organisatie

Matches voor Stichting zomerkamp Bombarie

 • Bedrukken van T-shirts voor Zomerkamp Bombarie

  () T-shirts waren verkregen met een eerdere sponsoractie. Hartstikke fijn, maar nog fijner als deze ook bedrukt zijn met het logo van Bombarie. Wat een goede actie van Make It Yours. Zo zijn de kinderen en de leiding goed herkenbaar bij een uitstapje tijdens de zomerweek.

 • Drukwerk van folders voor Zomerkamp Bombarie door Make it Yours

  () Niet voor alle kinderen is het vanzelfsprekend om in de zomervakantie even weg te zijn. Voor kinderen met een problematische thuissituatie is een dergelijke vakantie heel belangrijk. Folders over Bombarie geven meer duidelijkheid over wat, waarom en hoe Bombarie de zomeractiviteit uitvoert. Fijn dat MIY er voor zorgt dat het voor hen mogelijk is deze informatie uit te delen aan ouders en doorverwijzers.

 • Bombarie ontving een digitaal fototoestel van de Rabobank

  () Bombarie organiseert vakanties voor kinderen die in een gezin leven met zeer beperkte financiële mogelijkheden. Tijdens de vakantie is er even geen stresssituatie zoals in veel huishoudens waar er altijd meer eigenlijk noodzakelijke uitgaven zijn dan erg geld is. Er is aandacht voor ieder kind persoonlijk en er zijn leuke activiteiten die samen uitgevoerd worden.
  Fijn als er nu ook aan ouders getoond kan worden hoe fijn het daar is voor hun kind. De camera die zij hebben gekregen van de Rabobank helpt daarbij. Daarnaast worden er ook foto's mee gemaakt voor PR, bijvoorbeeld voor het bijhouden van de website.

 • KuiperArnhem zorgt voor veiligheid door hesjes voor Bombarie

  () KuiperArnhem Bouw en Ontwikkeling maakte kennis met Bombarie tijdens het meetevent van de Uitdaging. Toen er een goede partij voor een kerstschenking werd gezocht, kwam dat leuke gesprek weer naar boven. Een mooie gelegenheid om in de drie vragen die er nog waren te voorzien.

 • Zomerkamp Bombarie ontvangt speelgoed 8+ van 2Switch Elst

  () Zomerkamp Bombarie heeft 5 volle dozen speelgoed ontvangen dat was gedoneerd door 2Switch Elst. Het gaat vooral om speelgoed gericht om 8+ kinderen.
  Na een geslaagde sinterklaas-speelgoed-inzameling en een uitgifte aan minimagezinnen bleef er bij 2Switch nog veel mooi en bruikbaar 2dehands speelgoed over. Zij benaderde de Arnhemse Uitdaging om het overgebleven speelgoed te verspreiden onder maatschappelijke organisaties die dit kunnen verspreiden als sinterkerstcadeau voor kinderen met een kleine beurs in de leeftijd van 0-12 jaar.

 • GSG Guido biedt aan mogelijkheden te onderzoeken voor aanpassen website Zomerkamp Bombarie

  () De website van Stichting Zomerkamp Bombarie moet zoals elke website vaak worden onderhouden. Voor het aanpassen van de inschrijfformulieren en het plaatsen van foto's kan Bombarie wel wat extra hulp en ervaring gebruiken. GSG Guido biedt aan mogelijkheden te onderzoeken voor aanpassen website Zomerkamp Bombarie door ervaren leerlingen in kader van Maatschappelijke Diensttijd.

 • Privépersoon doneert boeken, speelgoed en knutselspullen voor zomerkamp Bombarie

  () Een weekje weg voor 30 kinderen die niet op vakantie gaan in de zomer, ook niet als Corona voorbij is. Kinderen even een heel andere beleving geven, met activiteiten die ze anders niet mee zouden maken en hen een week de persoonlijke aandacht geven die ze verdienen. Dit jaar gaat men naar Bladel. Als ouders de contributie hiervoor niet kunnen betalen helpt stichting Leergeld mee. Het is dus van groot belang om de kosten beperkt te houden. Gratis spelletjes om samen buiten of binnen te kunnen spelen zijn van harte welkom. Een privépersoon doneert een aantal dozen speelgoed, boeken en knutselmaterialen aan zomerkamp Bombarie. Zo is er voor ieder kind een leuke bezigheid.

 • CCC sponsort t-shirts voor deelnemers zomerkamp Bombarie

  () Kinderen die niet op vakantie kunnen gaan door thuisomstandigheden krijgen met zomerkamp Bombarie de kans om een weekje afstand te nemen van de dagelijkse situatie. Iedereen hetzelfde T-shirt -ook als je ouders een kleine beurs hebben- zorgt voor een plezierig groepsgevoel en voor extra veiligheid want het maakt de kinderen beter herkenbaar bij een uitje. Coens Company Clothing / CCC Bedrijfskleding sponsort alle kinderen en begeleiders 2 stuks t-shirts voor het kamp. Dat zal zeker voor een schoon, fris en plezierig groepsgevoel zorgen.

 • Bordspellen Speelstoet voor zomerkamp Bombarie

  () Een weekje weg voor 30 kinderen die niet op vakantie gaan in de zomer, ook niet als Corona voorbij is. Kinderen even een heel andere beleving geven, met activiteiten die ze anders niet mee zouden maken en hen een week de persoonlijke aandacht geven die ze verdienen. Dit jaar gaat men naar Bladel. Speelstoet doneert bordspellen die meegenomen kunnen worden naar het kamp, zodat kinderen met elkaar even ontspannen een spelletje kunnen spelen.