Willemeen

Willemeen is een stedelijk jongerencentrum en subcultureel podium in Arnhem, onderdeel van welzijnsorganisatie Rijnstad en gehuisvest in een monumentaal pand uit 1865 in bezit van de Gemeente Arnhem. Met de activiteiten richten zij zich op jongeren van 16 tot 26 jaar. Meer dan honderd vrijwilligers zijn betrokken bij het organiseren van activiteiten op het gebied van jeugdcultuur. Willemeen richt zich hierbij met name op muziek, er treden geregeld bekende en minder bekende bands op. Er is een grote zaal met een capaciteit voor 275 bezoekers en een cafe met klein podium waar plek is voor 100 bezoekers. Willemeen neemt gezamenlijk met de jongeren de volledige organisatie in handen, zo ontwikkelen zij ook zelf het promotiemateriaal dmv zeefdruk en multimedia. 

Over deze organisatie
  • Bezoek de website
  • Sociale thema('s) zijn kunst / cultuur, persoonlijke ontwikkeling

Mogelijkheden voor samenwerking met bedrijven

Graag willen wij in de toekomst de buitenruimte opknappen om deze zo aangenamer te maken. Hiervoor kunnen wij heel goed mensen gebruiken die bijvoorbeeld van steigerhout meubels kunnen maken. Daarnaast kunnen wij muziekinstallaties en apparatuur altijd goed gebruiken, zoals versterkers of een drumstel.  

Mogelijkheden voor tegenprestaties

Willemeen doet veel voor jongeren, en jongeren doen zelf ook veel voor Willemeen. Hierdoor kunnen wij kennis en kunde bieden bij de organisatie van muziekevenementen en het ontwikkelen van promotiemateriaal.

Openstaande vragen

Een receptenboekje voor jongeren van Willemeen

Een jongere heeft vorig jaar een receptenboekje gemaakt. Deze zijn gezond, goedkoop en eenvoudig te bereiden...

Matches voor Willemeen