Maatschappelijk matchen in november 2020

We gaan matchen en verbinden in een andere vorm. Fysiek is dit jaar even niet haalbaar. Maar wij gaan gewoon door, samen de schouders eronder. Op 5 november ontvangen alle deelnemers aan het matchevent de vragen en het aanbod per mail. In de weken erna gaan we alles aan elkaar knopen.
Bijna 60 bedrijven en maatschappelijke organisaties hebben zich al aangemeld en hun vragen en aanbod bij ons ingediend. Samen willen we het leven van mensen in Arnhem een stukje mooier maken. Jij toch ook? Alle vragen en aanbiedingen moeten uiterlijk 2 november bij ons binnen zijn, dus meld je bedrijf of stichting snel aan via info@arnhemseuitdaging.nl

Meet & Match 2020

Terugblik 2019
Maatschappelijk betrokken bedrijven en Arnhemse stichtingen hebben elkaar veel te bieden. Alles begint met elkaar ontmoeten. Met elkaar in gesprek gaan over wat je voor elkaar kunt betekenen. Daarom organiseerden we op donderdag 27 juni 2019 opnieuw het bruisende ontmoetingsevent Maatschappelijk Matchen in Musis. Dit keer als onderdeel van ondernemersevent ArnhemBedrijft!

Bedrijven helpen stichtingen in natura
Wie helpt ons met een duidelijke folder? Welk bedrijf wil met een groep een uitje verzorgen voor onze oudere bewoners? We zoeken een mooie vitrinekast, wie heeft er een over? Welke professional wil een keer een training geven over samenwerken aan onze vrijwilligers? Wie heeft een ruimte waar we af en toe kosteloos kunnen vergaderen of spullen kunnen opslaan?
Deze en nog veel meer uitdagende vragen legden de lokale stichtingen op 27 juni voor aan de aanwezige ondernemers. Alles in natura. Dus geen financiële hulp, maar inzet van kennis, handjes, faciliteiten of materialen.

Bijna 70 matches en heel veel inspiratie!
Zo'n 150 personen van maatschappelijke organisaties en bedrijven deden dit jaar mee met het matchevent. met vele geanimeerde gesprekken, uitgewisselde tips en bijna 70 concrete matches als prachtige opbrengst. Bekijk hier het fotoalbum op facebook!

MM